Δόξα Ροδιανής – Ερμής Πλατανορέματος 1-3


 
Κακή εμφάνιση για τη Δόξα Ροδιανής και ήττα με σκορ 1-3 από την δυνατή   ομάδα του Ερμή Πλατανορέματος
 Μια κακή εμφάνιση που την δικαιούνταν...... οι παίχτες της Ροδιανής, αφού μας είχαν συνηθίσει με πολύ καλές εμφανίσεις, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την τοπική ομάδα, που με δυο λάθη της άμυνας της βρέθηκε στο δεκάλεπτο να είναι πίσω στο σκορ, πρώτα στο 5' με πλασέ το 0-1 και στο 10' με πέναλτι το 0-2 .
Μετά από αυτό το σοκ, η Δόξα άρχισε να συνέρχεται, είχε την κατοχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ήταν πολύ φλύαρη και ασύνδετη με πάρα πολλά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα το Πλατανόρεμα να αμύνεται πολύ καλά και να προσπαθεί να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.
Στο 15ο λεπτό ο Νάννος με έναν κεραυνό, σε απ’  ευθείας εκτέλεση φάουλ, θα μειώσει πολύ νωρίς σε 1-2 και θα ανεβάσει την ψυχολογία των συμπαικτών του.
Οι Ροδιανιώτες προσπάθησαν να πάνε στην ανάπαυλα με το σκορ ισόπαλο, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους για την ισοφάριση, σε μια αντεπίθεση όμως των φιλοξενούμενων στο 67ο λεπτό, θα γίνει το 1-3 μέσα σε  έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, για  οφσάιντ.
Απο κει και μετά δεν παίχτηκε μπάλα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν απογοητευμένοι απο την τροπή που πήρε το παιχνίδι  και τους φιλοξενούμενους να κρατούν σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ

Άριστη η διαιτησία του Μαρόπουλου, με βοηθούς τους Δραγώγια  Ε και Χαραλαμπίδου.          

Δόξα Ροδιανής: Κωτούλας, Κεντεποζίδης, Μακρυγιάννης, Παπαγρηγορίου (Νάννος) Ζιάγκας, Χλιαράς Χ., Δύντσικος (Δαβάνης), Μάστορας (Παπαδόπουλος Ρ.), Τζέλλος, Νάννος, Χλιαράς Δ. 

ntobas.blogspot

Σχόλια