Αναγέννηση Εράτυρας – ΑΕ Περδίκκα 1-5


Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, με 7 ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών στην αρχική ενδεκάδα, ο Περδίκκας πέρασε σα σίφουνας από την Εράτυρα. Κανείς δεν υστέρησε για την ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη, με κορυφαίο τον Χρήστο Γεωργιάδη, που σκόραρε 2 φορές, στο 5΄ (από φανταστική μπαλιά του Παπαδόπουλου) και στο 80΄ (με απευθείας σουτ έξω από την περιοχή), ενώ 2 φορές προσπάθειές του στο β΄ μέρος σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι.
Άλλα δύο γκολ σημείωσε ο Βλάχος, στο 9΄ (από πάσα του Τσιντού) και στο 55΄ (με μονοκόμματο σουτ, ύστερα από σέντρα του Νικολαϊδη), το άλλο γκολ ο Νικολαϊδης (στο 72΄, από πάσα του Παρτάλη). Για την Εράτυρα σκόραρε με πέναλτι (42΄) ο Μήλιος, ακυρώθηκε γκολ του Γκαραγκούνη (30΄).

Πολύ καλή η διαιτησία του Τσιμεντερίδη (Κωνσταντινίδης, Τζουβάρας).  

Αναγέννηση Εράτυρας: Γ. Ζαρκοδήμος, Μούστα, Ζιάμος, Βουζιανάς (35΄ Γκαραγκούνης), Τσιόρκας, ΜΗΛΙΟΣ, Κουτσώνας, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, Καραμίκα (71΄ Μοράβα), Φιλιππίδης (70΄ Κερμέζι), Κ. Ζαρκοδήμος.

ΑΕ Περδίκκα  : Αποστόλου, Αλ. Αρσενίδης, Παρτάλης, Φολτόπουλος, Καζαντζίδης, Σιώκλης (75΄ Αργ. Λόφτσαλης), Τσιντός, Παπαδόπουλος (46΄ Β. Λόφτσαλης), Νικολαϊδης, Βλάχος (70΄ Κωνσταντινίδης), Γεωργιάδης. 

Σχόλια