Διευκρινήσεις σχετικά με την από 18/2 διαμαρτυρία της ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ


Η ανωτέρω διαμαρτυρία της ΔΟΞΑΣ ΜΕΣΙΑΝΗΣ είχε σκοπό να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κόσμο κατά κύριο λόγο, την απαράδεκτη συμπεριφορά που βιώνει η ομάδα μας όταν αγωνίζεται εκτός έδρας εκ μέρους των αντιπάλων ποδοσφαιριστών και κατά δεύτερο λόγω τα λάθη των διαιτητών.
Η ανακοίνωση έγινε εν βρασμό ψυχής και δεν είχε σκοπό να θίξει πρόσωπα και θεσμούς όπως η ΕΠΣ και ο σύνδεσμος διαιτητών Κοζάνης τους οποίους θεσμούς σεβόμαστε αλλά απαιτούμε τον αντίστοιχο σεβασμό και να ασχοληθούν με τα ανωτέρω θέματα εις βάθος και όχι επιφανειακά.
Δεχόμαστε ότι γίνονται και θα γίνονται λάθη από τους διαιτητές , διότι είναι άνθρωποι και αυτοί αρκεί όμως να μην γίνονται εσκεμμένα    και να αντιμετωπίζουν αμερόληπτα τις ομάδες.
Ως αναφορά τα υπονοούμενα για παράξενα αποτελέσματα, αυτό είναι ένα πανελλήνιο σπορ που μένει μόνο στα λόγια διότι ποτέ δεν θα βρεθούν αποδείξεις στην έτσι δομημένη ελληνική κοινωνία.

Το Δ.Σ
ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ... ΣΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ... ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ποδοσφαιριστες του τρανοβαλτου φταινε που προφυλαξαν το διαιτητη απο επιθεση που εγινε στη ληξη της αναμετρησης απο ανθρωπους της ομαδας σας και δεν τιμωριθηκατε.Να σεβεστε οταν κανετε λογο στις ανακοινοσεις σας σε ομαδες με ιστορια οπως ο Α.Ο.Τ. και ο ΕΛΑΤΟΣ και οταν στα συγκεκριμενα παιχνιδια ηττηθηκατε πεντακαθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορίστε πως φαίνονται τα φιλαράκια και οι διαπλεκόμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Τρανοβαλτιανέ ανορθόγραφε μάθε πρώτα ότι με ένα κλικ στον Η/Υ γράφεις σωστή ορθογραφία, αλλά που να πάει το νιονιό σου μέχρι εκεί και δεύτερον επειδή πολύ μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα ότι δήθεν οι ποδοσφαιριστές σας προφύλαξαν το Διαιτητή από επίθεση των ανθρώπων της Μεσιανής, δείχνει ότι μάλλον ήσουν σε άλλο γήπεδο ή φταίει το υψόμετρο που από το πολύ κρύο που έχετε σας επηρεάζει στον εγκέφαλο και στα μάτια. Για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια είναι ότι: στο 87' ο Διαιτητής σφυρίζει φάουλ υπέρ της Μεσιανής και ενώ το ματς είναι στο γκολ ορμάται και οι 11 στον Διαιτητή τον πάτε καροτσάκι με πρωτοπαλίκαρο τον τερματοφύλακα σας και ενώ έχει δείξει 5' καθυστέρηση στο επόμενο λεπτό σφυρίζει τη λήξη αλλά τι να έκανε ένας νέος και άπειρος Διαιτητής ο άνθρωπος είπε να σώσει το τομάρι του. Τελεία και παύλα. Ως προς την ιστορία όταν η Μεσιανή έπαιζε στην Α κατηγορία εσείς δεν ξέρατε τη σχήμα έχει η μπάλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΑΤΕ ΒΑΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ!!ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΑΞΑ!!ΓΛΥΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ!!ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ!!ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ''ΕΥΚΟΛΗΣ'' ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ!!ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα να μας περιποιηθείς ρε βλαχοδήμο από το Τρανόβαλτο σε περιμένω στο Μεταξά μιας και του χρόνου και ο Μεταξάς(που τόσο αγαπάς) και το χωριό σου θα παίζετε στη Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕ ΠΟΝΤΙΕ ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ 2-3 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ.(ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΙΝΟΣ ΟΧΙ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΜΑΤΕ ΟΧΙ ΟΡΜΑΤΑΙ) ΙQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν Τρανοβαλτινέ με το τρανό-βάλτο IQ μυζήθρα, τυρόγαλο,μπε-μπε, φτάσεις του 17 βαθμούς γράψε μου ξανά, χαιρετίσματα στη Γ ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ... ΤΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 5 ΝΙΚΕΣ ... ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗ .... ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.