Εθνικός Βατερού - ΠΑΟΚ Κοίλων 2-1



Δραματική νίκη σε πολύ σημαντικό αγώνα πέτυχε ο Εθνικός. Οι δύο αντίπαλοι πάλεψαν για την επιτυχία, στο 28΄ γυριστό σουτ του Στεργίου απέκρουσε ο Μιτικάνης και στην επαναφορά ο Θωμάς Παρτάλης έκανε το 1-0. Στο 33΄ λάθος απόκρουση του Τραπεζανλίδη και με «κεραυνό» ο Μίλτος Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο «Γ» (1-1), στο 82΄ ο Παύλος Μελισσινός, επίσης με «κεραυνό» πέτυχε το 2-1.
Στο 70΄ ο Νούσιος τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα, όμως έχασε το κοντρόλ, στο 85΄ ο Παπαδόπουλος σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ηλίας στο 92΄, 2 φορές ο Ρωμνόζογλου και μία ο Αθανασιάδης αστόχησαν σε τετ-α-τετ.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Καρατέρπου.

Εθνικός Βατερού: Τραπεζανλίδης, Σαλονικίδης (60΄ Περιστέρης), Νούσιος (73΄ Δελητζάκης), Διαμάντης, Ευκολίδης, Παναγιώτου, Στεργίου, ΠΑΡΤΑΛΗΣ (70΄ Κοντοδήμος), Ηλίας, ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ.

ΠΑΟΚ Κοίλων: Μιτικάνος, Σ. Γρηγοριάδης, Μαρούκης, ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ (85΄ Νατσιόπουλος), Παλημάρκος, Μπόνιος (60΄ Καζαντζίδης), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ρωμνόζογλου, Αθανασιάδης (75΄ Λαζαρόπουλος), ΣΑΚΑΛΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ. 

Σχόλια