Εθνικός Βατερού – ΑΕ Ελίμειας 2-1


Παλικαρίσια νίκη σε κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος σημείωσε ο Εθνικός, ανατρέποντας το σκορ με παίκτη λιγότερο. Η Ελίμεια είχε το μυαλό στον ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης (14:45, ΔΑΚ Πτολεμαΐδας, με Εορδαϊκό), παρόλα αυτά άφησε καλές εντυπώσεις. 
Στο 6΄ σέντρα του Μελισσινού, κεφαλιά του Παρτάλη στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά πλασέ του Ηλία, για να αποκρούσει στη γραμμή ο Παπαδόπουλος.

Στο 35΄ ο Περικλής Παπαδόπουλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Νίκκολι, που πέρασε και τον τερματοφύλακα, από πλάγια γύρισε στον Σιδέρη, που σε κενή εστία πέτυχε το 0-1. Στο 57΄ αποβλήθηκε ο Στεργίου με 2η κ.κ. για αντιαθλητική συμπεριφορά (η πρώτη στο 17΄ για επικίνδυνο παιχνίδι), ωστόσο 2 λεπτά αργότερα το Βατερό ισοφάρισε, με απευθείας φάουλ του Νούσιου! 
Ο ίδιος παίκτης στο 74΄ εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Καρανάνος και στην επαναφορά ο Μελισσινός με πλασέ, έκανε το 2-1. 
Καλή η διαιτησία του Πανυτσίδη (Γεωργιάδης, Ε. Σουλίδης).

Εθνικός Βατερού (Μαγγιρίδης): Παπαζώης, Μ. Κεντεποζίδης (46΄ Σαλονικίδης), ΝΟΥΣΙΟΣ (80΄ Ευκολίδης), Διαμάντης, Χατζηρούμπης, Παναγιώτου, Στεργίου, ΠΑΡΤΑΛΗΣ, Νικολάου, Ηλίας (64΄ Τσακιλτζίδης), ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ.

ΑΕ Ελίμειας (Αλιατίδης): Καρανάνος, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΔΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γιαπράκας, Μανώλας, Νικολαϊδης, ΣΙΔΕΡΗΣ (80΄ Μανιάκας), Παπαδόπουλος, Κοβάτσι (70΄ Παπαγεωργόπουλος), Παπαβραμίδης, Νίκκολι (66΄ Ανδρονικίδης). 

Σχόλια