ΑΕΠ Καραγιαννίων – Ακαδημία Σιάτιστας 2-1


Νίκη με ανατροπή και την ψυχή στο στόμα για την ΑΕΠ 
Την ξελάσπωσε ο Καραγεώργος
 Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι
Με δύο δικά του τέρματα και ενώ στο 23΄ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΠ στο γήπεδο του Ανθοτόπου (λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της) κατάφερε να νικήσει την πολύ καλά στημένη ομάδα της Ακαδημίας.
Οι γηπεδούχοι μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί μια και εκτός των Ζηνόβιου Μετικάνου και Καραγεώργου κινήθηκαν σε ρηχά νερά και δεν δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί. Σε αντίθεση οι φιλοξενούμενοι κλείσανε όλους τους χώρους και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να πάρουν κάτι θετικό απ’ το παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ:
2΄ ο Καραγεώργος θα βρει τον Δαϊνά αυτός θα σουτάρει αλλά θα αποκρούσει ωραία ο Ζιώγος Γ. 4΄ κάθετη μπαλιά του Πουταχίδη στο Δαϊνά νέο σουτ ξανά θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. 12΄ ο Μετικάνος θα βγάλει έξω αριστερά τον Θεοδωρίδη αυτός θα μπει στην περιοχή από πλάγια θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα περάσει ένα μέτρο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην αντεπίθεση θα δημιουργήσουν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 18΄ όταν ο Κατσίρης θα ελιχθεί από πλάγια θα σουτάρει αλλά θα μπλοκάρει ο Ζηνόβιος. Στο 22΄ ο Παπαρίζος θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Κατσίρη αυτός θα σπάσει στον Ζιώγο Δ. - ο οποίος μάλλον δεν θα περίμενε το λάθος του Μπόντσα θα δεχθεί την μπάλα - θα σουτάρει και θα αποκρούσει στη γωνία του ο Ζηνόβιος. Τελικά οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ στο 23΄ όταν ο Τσίτσας θα βγάλει απ’ το χώρο του κέντρου στην πλάτη των αμυντικών της ΑΕΠ ωραία τον Κατσίρη που αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει και με δυνατό σουτ θα κάνει το 0-1. 36΄ οι γηπεδούχοι θα βρεθούν στην αντίπαλη περιοχή ο Καραγεώργος θα δεχθεί την μπαλιά απ’ τον Θεοδωρίδη θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι της Ακαδημίας. 40΄ ο Καραγεώργος θα εκτελέσει φάουλ περίπου απ’  τα είκοσι πέντε μέτρα αλλά ο τερματοφύλακας θα διώξει δύσκολα με τις γροθιές. 45΄ η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει φάουλ έξω απ’ την περιοχή την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καραγεώρος και με ωραίο τρόπο θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1. 50΄ ο Καραγεώργος θα σουτάρει στην γωνία θα αποκρούσει ο Ζιώγος η μπάλα θα φτάσει στον Θεοδωρίδη ο οποίος θα σουτάρει με δύναμη απ’ το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι θα σκάσει μέσα απ’ την γραμμή του τέρματος όπως διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι αλλά ο επόπτης Ξενακίδης θα δείξει παίζεται. 55΄ ο Δαϊνάς θα γεμίσει μέσα στην περιοχή θα διώξει ο Μπούρτζος η μπάλα θα βρει σε χέρι συμπαίκτη του και ο διαιτητής θα υποδείξει το σημείο του πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καραγεώργος και θα κάνει το 2-1. 65΄ ο Σαββούδης θα βγάλει σέντρα ο Καραγεώργος θα αφήσει στον Δαϊνά ο οποίος θα σουτάρει και η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ. 70΄ εκτέλεση κόρνερ του Μετικάνου η μπάλα θα πάρει τροχιά προς το τέρμα και τελευταία στιγμή θα διώξει ο Τσίτσας πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ με μαζική άμυνα οι δε φιλοξενούμενοι με γεμίσματα θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν χωρίς όμως κάτι να αλλάξει μέχρι την λήξη του αγώνα. Τελευταία αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους στο 91΄ όταν ο Τσουτζίδης θα προωθηθεί από τα δεξιά την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου εκεί ο Καραγεώργος θα πιάσει σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της Ακαδημίας.

ΑΕΠ Καραγιαννίων: (Σαμαράς) Ζηνόβιος Μπόντσας Βάλλας Σαββίδης Τιούλης Πουταχίδης (75΄ Παυλίδης) Δαινάς (82΄ Βρόικος) Μετικάνος Σαββούδης Καραγεώργος Θεοδωρίδης (55΄ Τσουτζίδης)

Ακαδημία Σιάτιστας: (Χασιώτης) Ζιώγος Γ. Ζιώγος Δ. Γράβας Κ. Παπαρίζος Μυλωνάς Χάιτας Τσίτσας Κατσίρης Τσιούκρας (20΄ λ. τ. Γράβας Αναστ.) Μπούρτζος (80΄ Ζιώγας Κ.) Ώττας

Διαιτητής:  Τσιγγένης Α.
Βοηθοί: Κουντουράκης, Ξενακίδης 

φωτο στον παρακάτω σύνδεσμο 
https://plus.google.com/photos/100686699350597567955/albums/5848587517873070849

Σχόλια

  1. Βγήκανε οι μαϊμούδες στον Ανθότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους δεν υπαρχει καποιος να τιμα τα παντελονια του και να στειλη σπιτι του τον καθε [κυριο] Τσιγγανο΄΄που δε σεβεται τον ιδρωτα αυτων των παιδιων,΄.Βρε ουστ παλιογκαραγκιοζηδες με το πρωταθλημα των καθε τσιγγανων που τολμουν να σφιριζουν αδιαφορα.Δεν ξερεται ομως κατι υπαρχει και θεος,και θα τον δειτε πολυ συντομα μπροστα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.