Τιτάν Σερβίων – Ερμής Ασβεστόπετρας 2-1


Με 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια, ο Τιτάν συνεχίζει την αντεπίθεση για την παραμονή. Σε άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι, κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ, παίρνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς. Στο 10΄ λάθος του Κωνσταντή, ο Μίμτσης «έκλεψε» και πέτυχε το 0-1, στο 13΄ αδράνεια της άμυνας, ο Τσόμπο σούταρε στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ιωακειμίδης ανατράπηκε στην περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για πέναλτι .
Στο 21΄ με ατομική προσπάθεια και πλασέ ο Τσικόπουλος ισοφάρισε, στο 53΄ σέντρα του Νέστορα και το δυνατό σουτ του Θώμου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 71΄ σέντρα του Τσικόπουλου και ο Ευθύμης Νέστορας με κεφαλιά, έκανε το 2-1. Στο 38΄ ο Κεχαγιάς απέκρουσε με τα πόδια πλασέ του Νέστορα, ευκαιρίες έχασαν οι Νέστορας (4΄), Μπάρα (7΄), Τσικόπουλος (29΄, 74΄), Μπάκανος (31΄), Πατσικόπουλος (87΄).

Αρκετά καλή η διαιτησία του Πανυτσίδη (Χρ. Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης).

Τιτάν Σερβίων: Ζιώγας, Παρασκευάς (70΄ Θεοδωρίδης), Μπάρα, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, Κωνσταντής, ΛΑΜΠΡΟΣ (66΄ Δ. Παπαστέργιος), ΜΠΑΚΑΝΟΣ, Θώμος (82΄ Πατσικόπουλος), ΝΕΣΤΟΡΑΣ, Ελευθεριάδης, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Ερμής Ασβεστόπετρας: ΚΕΧΑΓΙΑΣ, Χινδιρίδης, Ιωσηφίδης (58΄ Καραγιαννάκης), Σαββίδης, Τσόμπο, ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, ΜΙΜΤΣΗΣ, Προσκυνητόπουλος (76΄ Ρίζου), ΜΠΑΛΤΖΗΣ, Ιωακειμίδης (46΄ Κοτσαφίλιος). 

Σχόλια