Αλιάκμων Αιανής - Αναγέννηση Εράτυρας 2-2


 BATERO-ERATYRA4_zpsfc41c3fe.jpg«Λύγισε» από το άγχος η Αιανή και απέναντι στην πολύ καλή Εράτυρα έχασε τη νίκη στο φινάλε, με αποτέλεσμα πλέον τα μαύρα σύννεφα του υποβιβασμού να έχουν πυκνώσει επικίνδυνα. Η Αναγέννηση, πάντως, είχε αρκετές ευκαιρίες και απείλησε με ισοφάριση πολύ πριν το 90΄ (δύο τετ-α-τετ ο Φιλιππίδης). Στο 28΄ φάουλ του Φιλιππίδης και με κεφαλιά ο Κώστας Μήλιος έκανε το 0-1.
Στο 36΄ ο Αραγιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ, ισοφάρισε, ενώ στο 44΄ μετά από κόρνερ, ο Κουτσογεωργόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Στο 90΄ ο Φιλιππίδης εκτέλεσε συρτά το κόρνερ στον Καραμίκα, αυτός έβγαλε σέντρα, προβολή του Ζαρκοδήμου απέκρουσε ο τερματοφύλακας και με κεφαλιά-«ψαράκι» ο Μήλιος, «πάγωσε» το γήπεδο. Διαιτητής: Καρατέρπος (Ιωαννίδης, Συμεωνίδης).

Αλιάκμων Αιανής : Σταμόπουλος, Κύρινας, Γκόντουρας (80΄ Βαβλιάρας), ΑΡΑΓΙΑΣ, Κατίδης, Καραγιάννης, Νάνος (78΄ Κοκκώνας), ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (72΄ Μαρούδης), Τσίγγανας, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, Φτάκας.

Αναγέννηση Εράτυρας: Γ. Ζαρκοδήμος, Ζιάμος, Μούστα, Βουζιανάς (46΄ ΚΑΡΑΜΙΚΑ), ΜΗΛΙΟΣ, ΤΣΙΟΡΚΑΣ, ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, Λαζαρίδης (65΄ Κερμέζι), Γκαραγκούνης (55΄ Κ. Ζαρκοδήμος), Φιλιππίδης. 

Σχόλια