Ο Σέχι Εράλντι της Κοζάνης 2004 στην Εθνική Αλβανίας !!!



 Πρόσκληση – Επιστολή από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας παρέλαβε η Κοζάνη 2004 (θυγατρική ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης) για τον επιθετικό της Σέχι Εράλντι, γεννημένος  το 1997.
Ο νεαρός επιθετικός   πριν ενάμισι μήνα περίπου για ένα δεκαήμερο προπονήθηκε με την Εθνική Αλβανίας (U17) και το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο από το τεχνικό team
Ο Σέχι κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας (U17) να συμμετέχει στην προετοιμασία αλλά και σε σειρά φιλικών αγώνων με Σλοβενία και Κόσσοβο από τις 13 έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Η κλήση του 16χρονου επιθετικού της Κοζάνης 2004 αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο αλλά και για την Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης που τον έχει στις τάξεις της από 6 χρονών.

 «Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Μακεδονικού συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της, Σέχι Εράλντι για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα της Αλβανίας Κ 17 (U 17)  και του εύχεται καλή επιτυχία. Η ανάδειξη αξιόλογων νέων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες των Ακαδημιών αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση και ισχυροποίηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου ο Μακεδονικός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα, ευελπιστώντας ότι στο μέλλον και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της θα ακολουθήσουν τον δρόμο του Εράλντι».

Σχόλια

  1. Μπράβο Εράλντι και σ' ανώτερα. Σου ευχόμαστε να γίνεις βασικός επιθετικός της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Εράλντι. Σου ευχόματε να γίνεις βασικός επιθετικός της ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.