Λευκάδια-Μακεδονικός Κοζάνης 3-0 (φωτο - βίντεο)

Λασπομαχία στα Λευκάδια
Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός από την ομάδα των Λευκαδίων με σκορ 3-0
Οι κυανόλευκοι του Γιώργου Παπακώστα προσπάθησαν για κάτι καλό ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορέσουν να τα καταφέρουν αφού δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που δημιούργησαν .

Από την άλλη πλευρά με νίκη και καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Νίκου Παπανώτα στον πάγκο των Λευκαδίων
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ,ιδίως στο πρώτο ημίχρονο είχαν την καθολική υπεροχή και πήραν μια δίκαιη νίκη.
Ο αγωνιστικός χώρος πάντως ήταν ιδιαίτερα βαρύς και δεν επέτρεψε να παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Στο 12’ η ομάδα της Κοζάνης έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς ο Νικολάου με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14’ τα Λευκάδια είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαστεργίου , ύστερα απο σέντρα του Καλαϊτζίδη .
Στο 21΄γυριστό σουτ του Καλαϊτζίδη απο καλό σημείο διώχνει δύσκολα ο Βαρυτιμίδης
Στο 29’ ο Πετρίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους Ημαθιώτες.
Στο 35΄σουτ διαγώνιο του Πίτου διώχνει ωραία ο Βαρυτιμίδης
Στο 40’ ο Παπαστεργίου , εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Μακεδονικού και σημείωσε το 2-0.
Στο 52΄σουτ του Παπαστεργίου αποκρούει και πάλι ο Βαρυτιμίδης
Ο Μακεδονικός είχε δύο καλές στιγμές με τους Ματούλα στο 65’να πλασάρει αδύναμα και τον Ζαχαριάδη στο 69’ ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα απο τη μεγάλη περιοχή , αλλά ο Κωνσταντινόπουλος και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά.
Στο 78’ όμως ο Πετρίδης έκανε τη σέντρα και ο Πασχώνης με κεφαλιά έγραψε το 3-0, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ του σκόρερ.

ΠΑΣ Λευκαδίων (Νίκος Παπανώτας): Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος (83’Σιδηρόπουλος), Λεκάκης, Πασχώνης, Μισαηλίδης, Πίττος, Μαριορίδης, Πετρίδης, Παπακωνσταντίνου, Καλαϊτζίδης (77’ Τσάλμας), Παπαστεργίου (68’ Σπυριδωνίδης)

Μακεδονικός Κοζάνης (Γιώργος Παπακώστας): Βαρυτιμίδης. Αντωνόπουλος Γ., Μαντζόλας, Αργυρόπουλος, Μαλούτας (83’ Πάτσιος), Κωστίκας, Ζαχαριάδης, Νικολάου, Ματούλας (69’ Σωτηρόπουλος), Παπαδημητρίου

Μακεδονικός Κοζάνης : Άψογη η φιλοξενία στα Λευκάδια ..
Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Μακεδονικού που ευχαριστεί την ομάδα και την διοίκηση των Λευκαδίων για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι .
Αναλυτικά η ανακοίνωση, είναι η εξής: «Ο Μακεδονικός αισθάνεται την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα των Λευκαδίων για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας. Ο ΠΑΣ έδειξε πως απαρτίζεται από ανθρώπους με ήθος και αρχές. Συμπεριφορές όπως αυτή των διοικούντων αλλά και των παικτών των Λευκαδίων κοσμούν το ποδόσφαιρο και προάγουν το αθλητικό πνεύμα.»

φωτο του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο 

Σχόλια