Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής - Άρης Καλονερίου 4 – 0

Εύκολο το απόγευμα του Σαββάτου για το Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής αφού στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0. Οι γηπεδούχοι σαφώς ανώτεροι από τη φιλότιμη ομάδα του Άρη Καλονερίου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου εκμεταλλευόμενοι κυρίως την απειρία του νεαρού τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Τα γκολ σημειώθηκαν στο 8ο λεπτό από τον Χριστοφορίδη με σουτ έξω από την περιοχή, στο 28΄ από τον Καλημέρη με κοντινό σουτ, στο 31΄  μετά από λάθος της άμυνας και κοντινό πλασέ του Φλώρου Ευαγ. και τέλος στο 42΄ σέντρα του Καλαμπούκα Ζήση από δεξιά, λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα και κοντινό πλασέ του Τσιφτσή κάνοντας το 4-0 ( που θα μπορούσε να είναι και 5-0 αν η μπάλα δεν έβρισκε το δοκάρι στο δυνατό αριστερό σουτ του Καλημέρη).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη χαλάρωσαν κυκλοφορώντας τη μπάλα μεταξύ τους χωρίς να πετύχουν άλλο γκολ έχοντας όμως άλλα 2 δοκάρια στο ενεργητικό τους. Η φιλότιμη ομάδα του Άρη τελείωσε τον αγώνα με 2 σουτ ένα στο 1ο ημίχρονο που απέκρουσε ο Καραλίγκας και ένα στο 2ο  ημίχρονο από εκτέλεση φάουλ που απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο του Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής στο δεύτερο γύρο ελπίζοντας και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 3 μ.μ. με την ομάδα την Α.Ε. Άνω Κώμης να πάρει το δεύτερο τρίποντο φέρνοντας τον πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής (Καλαμπούκας Γ.): Καραλίγκας Θωμ.(70΄ Λαμπρόπουλος), Καλαμπούκας Ιωάν, Λιόγας Δημ.(10΄ τρ. Καλαμπούκας Δημ.), Μαρκόπουλος Πασχ, Φλώρος Ευάγ., Καλημέρης Αποστ., Παπάς Θωμ, Τσιφτσής Ευάγ(46΄ Στάθης Δημ), Φλώρος Στελ., Καλαμπούκας Ζησ., Χριστοφορίδης Αλεξ.


ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής 

Σχόλια