ΑΟ Τρανοβάλτου - Απόλλων Αυλών 4-0



Καταιγιστικοί ήταν οι γηπεδούχοι για άλλη μια φορά στις 2 τελευταίες αγωνιστικές σημειώνοντας αυτή τη φορά 4 γκολ.Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο το Τρανόβαλτο κατέβαλε πιο δύσκολα απ'ότι δείχνει το τελικό σκορ την ομάδα των Αυλών.Οι επιστροφές παικτών για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν με τους Βητόπουλο Αχ. 26 ετών στόπερ,Νακόπουλο Αθ. 26 ετών επιτελικός χαφ,Βητόπουλο Αντ. 28 ετών εξτρεμ, να πλαισιώνουν τους ήδη υπάρχοντες από τις προηγούμενες αγωνιστικές Ντούσια,Κούρα,Καραμήτρου και να ανεβάζουν κυρίως ψυχολογικά και φυσικά αγωνιστικά τους κάτω των 20 ετών ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα των Αυλών που παρουσιάστηκε με νέο προπονητή (Λεωνίδα Αναστασιάδη) έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην ανάπτυξη του παιχνιδιου παρά την ήττα, αλλά και αδυναμίες με αρκετά αμυντικά κενά  και αστοχία στην τελική της προσπάθεια (τελειώματα).

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
Στο 5' φάουλ του Νακόπουλου από δεξιά κεφαλιά του προωθημένου Βλαχάβα η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 8' μετά από φάουλ του Καραμήτρου ασθενής απόκρουση του Κουνιτσιώτη ο Βλαχάβας θα πάρει το ''ριμπάουντ'' και ο νεαρός Παπαδόπουλος θα τον ανατρέψει από πίσω.Ο διαιτητής κ. Δραγώγιας πολύ κοντά στη φάση θα δείξει το σημείο του πέναλτυ.Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καραμήτρος,ο Κουνιτσιώτης θα αποκρούσει την μπάλα σε κόρνερ.Την δυο φορές εκτέλεση κόρνερ -εκ νέου- θα αναλάβει πάλι ο Καραμήτρος και στο δεύτερο κόρνερ ο Βλαχάβας με δυνατή κεφαλιά θα νικήσει την άμυνα και θα κάνει το 1-0.
Στο 15' και 18' πανομοιότυπες φάσεις για τον Απόλλων Αυλών όταν ο πολύ γρήγορος Μεχτερίδης θα σεντράρει και ο Τελιόπουλος Χ. από το ύψος του πέναλτυ θα στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 25' θα κρύψουν τη μπάλα οι Πελέκας,Νακόπουλος,Βητόπουλος Αντ. με τον τελευταίο να περνά όμορφη κάθετη στον Καραμήτρο ο οποίος από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει πάνω στο γκολκίπερ των Αυλών.
Στο 35' ο Ντούσιας θα περάσει τη μπάλα πίσω από την πλάτη της άμυνας των Αυλών ο Καραμήτρος θα προχωρήσει και θα πλασάρει εύστοχα αυτη τη φορά για το 2-0.
Στο 42' καλοχτυπημένο φάουλ του Alla ο Κούρας με γροθιές θα απομακρύνει και θα συγκρουστεί με τον επερχόμενο Μεχτερίδη με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του γκολκίπερ στο ζυγωματικό.
Στο β' μέρος ο Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και έχοντας κόντρα το δυνατό άνεμο έπαιξε με αντεπιθέσεις, έδωσε χώρο στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ η οποία πίεσε κυρίως με στημένες φάσεις χωρίς να είναι εύστοχη, δεχόμενη 2 γκολ στην αντεπίθεση.
Στο 52' ωραίο τριγωνάκι των Zak louis,Alla,Μεχτερίδη ο τελευταίος θα επιχειρήσει να βρει με παράλληλη σέντρα μέσα από την περιοχή τον Τελιόπουλο Θ. που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι ο Κούρας θα βγει και θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Στο 60' φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχης θα αναλάβει ο Τελιόπουλος Θ. λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 63' απευθείας κόρνερ του Τελιόπουλου Θ. με υπερένταση ο Κούρας -λόγω και του αέρα- θα διώξει πάλι σε κόρνερ.
Στο 67' σουτ του Νακόπουλου για το Τρανόβαλτο λίγο άουτ.
Στο 70' φάουλ από θέση έξω αριστερά του Alla άστοχο και αυτή τη φορά για τον Απόλλων.
Στο 72' καταπληκτική κάθετη στην κόντρα αντεπίθεση του Γκρανόπουλου στον Καραμήτρο με ψυχραιμία θα πλασάρει στο τετ-α-τετ και 3-0.
Στο 83' ο νεοεισελθών Πατσικόπουλος ανάμεσα από 2 αντιπάλους θα βγάλει ψιλοκρεμαστή σέντρα στον Καραμήτρο και με δυνατό σουτ θα....''ματώσει'' τα δίχτυα 3 φορές(χατ-τρικ) γράφοντας το τελικό 4-0!!   
Στο 88' ο Μεχτερίδης δεν θα πετύχει το γκολ της τιμής,όταν από πλεονεκτική θέση θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και άουτ.
Περίπου 100 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Δραγώγια Αθ. και των βοηθών του Δραγώγια Ε. και Αραβοπούλου.
Συνθέσεις:

Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ:Κούρας,ΒητόπουλοςΑχ.,Βλαχάβας,Γκρανόπουλος, Νακόπουλος,Καραμήτρος,ΒητόπουλοςΑντ.,Πελέκας,Ντούσιας,Γκουτζιομήτρος,
Κοζικόπουλος (Ντανάτσας,Πατσικόπουλος,Ντούσιας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ:Κουνιτσιώτης,Κουτσιάς,Παλάσκας,Μπασδέκης,Τεληκοστόγλου,
Βαρταλάμης,Παπαδόπουλος,Μεχτερίδης,Zack Louis,Alla,Τελιόπουλος Χ.,(Τελιόπουλος Θ.,Δημώκας,Καραδήμος)
Καν. Σ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.