Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Άρης Μαυροπηγής 4-3


Καταιγισμός από γκολ στον Άγιο Χριστόφορο

Παιχνίδι για γερά νεύρα σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Χριστοφόρου ανάμεσα στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας και τον Άρη Μαυροπηγής. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ένα δοκάρι και κατάφεραν να προηγηθούν 0-2 με δύο πολύ ωραία γκολ του Παρλάνη.
Από εκεί και πέρα μόνο με την τύχη τους μπορούν να τα βάλουν για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν.

Αν και μέχρι το 85' κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, τελικά όμως ο αγώνας τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ισορρόπησε το παιχνίδι, έδειξε μεγαλύτερη επιθετική διάθεση και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.
Στο 14' η κεφαλιά του Σαμουκατσίδη βρήκε το δοκάρι του Παππά.
Στο 17' πολύ ωραίο γκολ του Παρλάνη με κεφαλιά.
Στο 26' δυνατό σουτ του Μπάρμπα απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Παππάς. Μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για την Μαυροπηγή στο 37' με τον Καραγεωργίου Δ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Παππάς είπε και πάλι όχι στο σουτ του Μπάρμπα.
 Στο 39' όμως ο Παρλάνης με πολύ ωραίο σουτ, αφού η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τρεις παίχτες της Αναγέννησης, έκανε το 0-2.
Στο 59' ο Βουγιούκας έκανε το 1-2 με κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ του Γιαλαμίδη.
Στο 65' ο Κοκοβιάδης σούταρε δυνατά, απέκρουσε δύσκολα ο Καραγεωργίου Ε. και στην επαναφορά ο Σίσκου ισοφάρισε για την Αναγέννηση σε 2-2.
Στο 85' η Μαυροπηγή πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Μαυρόπουλο να κάνει το 2-3 με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια.
Ωστόσο η Αναγέννηση δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα. Στο 87' μετά από πάσα του Σίσκου ο Σαμαράς έκανε το 3-3 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στο 90', ο Γκέκας, μετά από κάθετη πάσα του Γιαλαμίδη, δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Καραγεωργίου και να κάνει το τελικό 4-3 για την Αναγέννηση.

Από την Αναγέννηση ξεχώρησαν οι Γιαλαμίδης, Φαχαντίδης, Παππάς και Γκέκας, ενώ καλύτερος παίχτης από την Μαυροπηγή ήταν ο Παρλάνης.

Άριστος ο διαιτητής του αγώνα Τσιμεντερίδης και οι βοηθοί του Σύκος  και Μπαλιάκας.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Παππάς, Βουγιούκας, Cobo, Γεωργιάδης(Γκέκας), Καραγκιόζης, Φαχαντίδης, Γιαλαμίδης, Σαμαράς, Ραμπίδης (Τεπετζής), Σίσκου, Νικολάου(Κοκοβιάδης).

Άρης Μαυροπηγής: Καραγεωργίου Ε., Αγγελίδης, Ευσταθιάδης, Καραγεωργίου Δ. (Μαυρόπουλος), Μπάρμπας Γ., Αθανασιάδης, Μπάρμπας Α.,  Αναστασόπουλος, Πολυχρονίδης, Παρλάνης, Σαμουκατσίδης. 

Ρ.Α. 

Σχόλια