Να κρατήσει την πρωτιά ο Ηρακλής - Δυτικομακεδονικό ντέρμπι στο Άργος


Συγκάτοικο στην κορυφή απέκτησε από την προηγούμενη αγωνιστική Ηρακλής Κοζάνης, μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Αργοναύτη στραβοπατώντας στην καυτή έδρα των Τιτάνων Παλαμά, μόλις με έναν πόντο. Ο κ. Τζελίνης αφήνει πίσω την «πικρή» ήττα και κοιτά τον επόμενο  αντίπαλό που δεν είναι άλλος από τον   «αδύναμο   κρίκο» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ,  Αετό  Κιλκίς  τον οποίο  υποδέχεται στην έδρα του.   

Στο μυαλό των Διοσκούρων βρίσκεται η αναμέτρηση της Κυριακής με το Άργος Ορεστικό, στο Άργος όπου  Θα παλέψουν να σπάσουν το σερί των νικών του.  Οι Διόσκουροι έρχονται από μία εύκολη και ξεκούραστη νίκη επί των Ιωαννίνων κι αυτό τους δίνει περισσότερη ώθηση  για να γυρίσουν στην Κοζάνη με το ροζ φύλλο του αγώνα.


Η άλλη μεγάλη μάχη γίνεται ανάμεσα στους Αργοναύτες και τους Τιτάνες όπου 2 από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας θα κονταροχτυπηθούν χωρίς να υπάρχει φαβορί. Οι Τιτάνες έχουν ψυχολογία ανεβασμένη λόγω της νίκης επί του πρωτοπόρου Ηρακλή, ενώ οι Αργοναύτες έχουν τον αέρα της 1ης θέσης, όλα ανοιχτά λοιπόν και αναμένουμε …
Το Σάββατο θα γίνει τελικά το τοπικό ντέρμπυ της Λάρισας ανάμεσα στον Φοίνικα και τον Αστέρα και σε αυτού του είδους τους αγώνες όπου ‘παίζεται΄ το κλειδί της πόλης δεν παίζει κανένα ρόλο η βαθμολογική θέση ή το φορμάρισμα της ομάδας, ο πιο διψασμένος κερδίζει.  
Τα Ιωάννινα υποδέχονται την Αριδαία χωρίς να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη.

17η  αγωνιστική (17η, 03/03)
Άργος Ορεστικό – Διόσκουροι
Ηρακλής Κοζάνης - Αετός Κιλκίς
Φοίνικας Λάρισας - Αστέρας Λάρισας
Αργοναύτης - Τιτάνες
Πρωτέας Γρεβενών - ΒΑΟ
ΑΓΣ Ιωαννίνων - Αριδαία


Η βαθμολογία (σε 16 αγώνες)
Ηρακλής Κοζάνης 29
Αργοναύτης 29
Διόσκουροι 28
Φοίνικας Λάρισας 27
Άργος Ορεστικό 27
Τιτάνες Παλαμά 27
Πρωτέας Γρεβενών 25
Αστέρας Λάρισας 21
ΒΑΟ 20
ΑΓΣ Ιωαννίνων 20
Αριδαία 19
Αετός Κιλκίς 16

Σχόλια