Δόξα Μεσιανής: Έλεος πια, φτάνει ρίξτε μας να ησυχάσετε



Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της Δόξα Μεσιανής προς  την  ΕΠΣ Κοζάνης και το Σύνδεσμο Διαιτητών Κοζάνης

Κύριοι της ΕΠΣ και του Συνδέσμου Διαιτητών Κοζάνης.


ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ μία ομάδα με ιστορία από το 1958, μία ομάδα με τις αρτιότερες γηπεδικές εγκαταστάσεις, μία ομάδα που υποδέχεται τους αντιπάλους και τους Διαιτητές με την καλύτερη φιλοξενία, μία ομάδα με μέσο όρο εισιτηρίων 200 ευρώ ενώ άλλες ομάδες παίζουν με μονοψήφιο αριθμό φιλάθλων και προπάντων μια ομάδα ΚΑΘΑΡΗ, που ποτέ δεν στήνει αντιπάλους και Διαιτητές ,μία ομάδα που εκπροσωπεί πέντε γειτονικά χωριά, μία ομάδα που η παρουσία της ενοχλεί στη Β κατηγορία ομάδες-κλίκα- που με το έτσι θέλω μένουν και έχουν κάνει κατεστημένο την Β κατηγορία ενώ θα έπρεπε να παίζουν στη Γ κατηγορία και ποιο κάτω αν γινόταν.
Μία ομάδα που δέχεται ανελέητο κυνηγητό από την Διαιτησία μέσα-έξω, μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι κατς και όμως συνεχώς οι Διαιτητές μας στέλνουν μέσα-έξω στο κανναβάτσο.
  Έλεος πια, φτάνει ρίξτε μας να ησυχάσετε αν είναι αυτός ο σκοπός σας, για να δούμε με ποιους και πόσες ομάδες θα παίζεται του χρόνου και για του λόγου το αληθές: Μέσα στο Τρανόβαλτο οι γηπεδούχοι πάνε καροτσάκι τον Διαιτητή στο 43 ενώ δείχνει 5 λεπτά καθυστέρηση το λήγει στο 44, μέσα στο Μικρόκαστρο (βρισιές, μπουνιές, κλωτσιές κ......δάχτυλα σε ποδοσφαιριστές μας, τριτοκοσμικές καταστάσεις), στην έδρα μας με τον Ανθότοπο προκλητικός ο κύριος Συμεωνίδης 70-30 υπέρ του Ανθότοπου, στην έδρα μας με Ελάτη πρέπει να βγει η Ελάτη έτσι κύριε Πανυτσίδη 70-30 υπέρ της Ελάτης.
Δεν θέλουμε την ευνιά σας αλλά τουλάχιστον παίξτε μας 50-50 στην έδρα, διότι τα έξω πριν πάμε είναι χαμένα.
Τέλος καθώς πλησιάζουμε προς τη λήξη του πρωταθλήματος άρχισαν είδη τα πρώτα παράξενα   αποτελέσματα με την αρχή να γίνεται κατά Καμβούνια μεριά.


ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΣΙΑΝΗΣ

Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! υπαρχει βιντεο, βλεπω παλι να αποσυρονται αμεσα οι ανακοινωσεις...
    θα γελαμε παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!!!!!
    ΤΑ ''ΠΑΡΑΞΕΝΑ'' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΑΤΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΕΛΑΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΒΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Η ΜΕΣΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ???
    ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΙΑΝΗΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ -10Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ!!!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΟΤΟΠΟ ΔΙΚΑΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΝΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενας λογος τησ εκπληκτικης πορεια τησ ελατης ειναι οτι δεν αναρωτιεται ¨ποσο ποναει¨ τελικα! ειλικρινα το επιπεδο της φιλοξενια ολων των ομαδων στο β τοπικο ειναι αθλιο αλλα εσεις πραγματικα ειστε πρωταθλητες,και αυτο εχουν να το λενε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΕΝ ΧΟΡΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ...EKEI EKEI ΣΤΗ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗ ΜΕΣΣΙΑΝΗ...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΟΥ
    ΥΓ->ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ...
    ΥΓ->2 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ??? ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΕΚΕΙ?????
    ΥΓ->ΚΟΥΠΑ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ....
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ...BLACK ARMY NEAPOLIS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.