Στη Νεοκαισάρεια ο Μακεδονικός ..Ψάχνει… φάρμακο για τις «πληγές» του Ρεπό η Κοζάνη .. Φιλικό παιχνίδι με ΑΕΚ ..Δευτέρα κόβει την πίτα της


Μια καλή εμφάνιση που θα συνοδεύεται απο βαθμό η βαθμούς που αν μη τι άλλο θα τονώσει την ομάδα ψυχολογικά , θα διεκδικήσει την Κυριακή στην Νεοκαισάρεια ο Μακεδονικός , αλλά το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Η πεσμένη ψυχολογία αποτελεί ένα από τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο του ίδιου του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας , που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και με στόχο να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ παράξενη λόγω του αποτελέσματος της Κυριακής . Το σκορ ήταν βαρύ αλλά σε καμιά περίπτωση αντιπροσωπευτικό της καλή φετινής εικόνας του Μακεδονικού που είχε όμως μπόλικη δόση απειρίας και ατυχίας Για το λόγο αυτό ο κ. Παπακώστας όλη την εβδομάδα έθεσε σε εφαρμογή επιχείρηση ψυχολογικής στήριξης της ομάδας μιλώντας στους παίκτες του .:
«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή. Καταλαβαίνω ότι η ψυχολογία σας είναι κακή κι επιδεινώνεται από τα άσχημα αποτελέσματα. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι ο Μακεδονικός έχει τις δυνατότητες να ανέβει βαθμολογικά και να ξεκολλήσει απο την τελευταία θέση . Δεν θέλω καν να σκέφτομαι, ούτε κι εσείς φαντάζομαι, ότι μπορούν να έρθουν χειρότερα.
Θέλω να έχετε πίστη, να δουλέψουμε και να ξεχάσετε ό,τι έγινε στο παρελθόν για να προχωρήσουμε μπροστά.
Να βγάλουμε εγωισμό. Για τους εαυτούς μας ,την ομάδα και πάνω απ όλα για την αξιοπρέπεια μας . Να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους .

Κοζάνη : Φιλικό το Σάββατο ,ρεπό την Κυριακή , κοπή πίτας την Δευτέρα
Το Σάββατο 09/02/13 και ώρα 16.00 στο Δ.Α.Κ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της πόλης μας
Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗ – Α.Ε ΚΟΖΑΝΗ .
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για την συγκέντρωση ιχρημάτων που θα δοθούν στο Δίκτυο εθελοντισμού κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης του γραφείου εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης ,για την ενίσχυση , οικογενειών που το έχουν ανάγκη.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 5 ΕΥΡΟ .
Tέλος Την Δευτέρα 11/02/13 και ώρα 7.00μμ στην αίθουσα της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή πίτας της ομάδας της Κοζάνης
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ/Σ του FC KOZANI θα τιμηθούν τρία πρόσωπα που έχουν προσφέρει από διάφορα πόστα στην ομάδα της Πόλης μας.
1) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ως Πρόεδρος των παλαίμαχων που στο πρόσωπο του Προέδρου τιμούμαι όλους του παλαίμαχους που πρόσφεραν στην ομάδα. Και στην προσφορά του ιδίου σαν τερματοφύλακας για πολλά χρόνια στην ομάδα μας.
2) ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Δημοσιογράφος και Αρχισυντάκτης Imathia SportsNews
Από την Βέροια για την ερευνά του σχετικά με το μηδέν ΓΚΟΛ που έδωσε μεγάλη διάσταση στη δουλεία που γίνεται την φετινή χρόνια στην ομάδα της Κοζάνης. Και στην μαχόμενη αθλητική Δημοσιογραφία.
3) ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ πρώην φροντιστής της ομάδας για την ακούραστη πρόσφορα του σαν φροντιστής της ομάδος για πολλά χρόνια.

  15η Αγωνιστική  
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Μακεδονικός Κοζάνης (Μαυρίδης, Μήτρου, Δέλιος – Πέλλας)
Γρεβενά Αεράτα – Νάουσα (Μυριούνης, Παπαγιάννης, Γκλαβινας – Καστοριάς)
ΕΑ Παύλου  - Πυρσός Γρεβενών (Σεμελίδης, Δεμετζής Χρ., Δεμερτζής Ν. – Πέλλας)
Αλεξάνδρεια  - Παναργειακός (Δραγούσης, Τσιλιγγιρίδης, Κυριακίδης – Κιλκίς)   
Λευκάδια Νάουσας  - Κάστορας ( Μολιχιτούδης, Μερκενίδης, Νικολαΐδης – Μακεδονίας)
Ρεπό: Κοζάνη

Βαθμολογία
Κοζάνη 31
ΕΑΠ 25
ΦΑΣ Νάουσα 24
ΑχιλλέαςΝεοκαισάρειας 22
Λευκάδια 21
ΑΟ Κάστωρ 20
Πυρσός Γρεβενών 19
Παναργειακός 11
ΑΕ Αλεξάνδρειας 9
Γρεβενά Αεράτα 9
Μακεδονικός Κοζάνης 7

Σχόλια