ΑΕ Κοζάνης - ΠΑΟ Κοίλων 1-0

Δύσκολη νίκη της ΑΕΚ Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πήρε η Α.Ε. Κοζάνης απέναντι στον ΠΑΟ Κοίλων στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΚ που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο.
Η απόλυτη ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών έδειξε να βαραίνει με άγχος την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει ρυθμό.


Οι κιτρινόμαυροι, που αγωνίστηκαν με πολλούς "μικρούς" στη σύνθεση τους λόγω απουσιών, δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους αλλά πήραν έστω και μία αγχωτική νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟ Κοίλων παρουσιάστηκε κι αυτός με πολλούς νεαρούς παίκτες κι έδειξε ότι του χρόνου θα έχει την κατάλληλη "μαγιά" στη Β' Κατηγορία ΕΠΣΚ, καθώς φέτος πλέον φαίνεται ακατόρθωτη η αποφυγή του υποβιβασμού.


Η ομάδα των Κοίλων έπαιξε ελεύθερα και άφησε καλές εντυπώσεις.
Στο 3' δυνατό σουτ του Κιουλτζή βρήκε το εσωτερικό του οριζοντίου δοκαριού, έσκασε στη γραμμή, ενώ στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
Στο 7' μπαλιά του Ρωμνόζογλου στον αμαρκάριστο Σακαλή που έφυγε μόνος του πίσω από την γραμμή του κέντρου, πέρασε τον Πεχλιβανίδη φεύγοντας πλάγια και το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Κουτσουσίμος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, για να χαθεί έτσι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Κοίλων.
Στο 16' δυνατό σουτ του Μαντού με κατεύθυνση την εστία βρήκε στο χέρι του Γρηγοριάδη, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο έμπειρος Γιάννης Τσολακίδης κάνοντας το 1-0.
Στο 40' σέντρα-σουτ του Ντούκα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Κοίλων.
Στο 44' προσπάθεια και σουτ του Μαρούκη πέρασε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ με σπασμωδικές ενέργειες προσπάθησε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος, χωρίς όμως να καταφέρνει να πιέσει ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους.
Ο ΠΑΟ Κοίλων συνέχισε να παίζει ελεύθερα, είχε αρκετή ώρα τη μπάλα στα πόδια του και απείλησε την ΑΕΚ σε κάποιες φάσεις.
Στο 65' μπαλιά του Σακαλή στον Ρωμνόζογλου που μπήκε μόνος από πλάγια αλλά ο εξερχόμενος Πεχλιβανίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του μέσου του ΠΑΟ Κοίλων.
Στο 73' μπαλιά του Τσολακίδη στον Παπαϊωάννου που έπιασε το σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 82' ο Μπαλίτσας έστρωσε στον Τσολακίδη που έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των Κοίλων στην καλύτερη στιγμή της ΑΕΚ να "τελειώσει" το παιχνίδι.
Στο 88' σέντρα του Ρωμνόζογλου, κεφαλιά από κοντά του προωθημένου Μίλτου Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Πεχλιβανίδης κρατώντας τους τρείς πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του.

Α.Ε. Κοζάνης (Μαλούτας)Πεχλιβανίδης, Κουτσουσίμος, Κιουλτζής (46' Παπαθεοδώρου), Βητόπουλος (58' Μπαλίτσας), Μαυρόπουλος, Ντούκα, Μαλούτας, Πουλατσόγλου, Μαντώς, Τσολακίδης, Παπαϊωάννου (77' Αμπατζίδης).
ΠΑΟ Κοίλων (Νατσιόπουλος)Μητικάνης, Ελευθεριάδης, Γρηγοριάδης (80' Πασχαλίδης), Νατσιόπουλος (58' Μπόνιος), Μ. Παπαδόπουλος, Λαζαρόπουλος, Σακαλής, Καζαντζίδης (70' Σταυρίδης), Αθανασιάδης, Ρωμνόζογλου, Μαρούκης.
ΔιαιτητέςΤσιγγένης, Χονδροματίδης, Μπέλτσου. 

      


aekozanis.gr

Σχόλια