Μακεδονικός Κοζάνης-Πυρσός Γρεβενών 1-3


Ήττα για το Μακεδονικό από τον πιο  έμπειρο  Πυρσό

Νικηφόρα πέρασε από την Κοζάνη ο Πυρσός Γρεβενών, καθώς επιβλήθηκε 3-1 του Μακεδονικού.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί εκμεταλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πήραν μια δίκαιη νίκη.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν την καλή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής , ήταν φλύαροι επιθετικά και δεν απέφυγαν τα αμυντικά λάθη .

Οι «πράσινοι» στο 8’ εκμεταλλεύτηκαν κακή εκτέλεση φάουλ των κυανόλευκων ,βγήκαν σε αντεπίθεση με τον Δούμα που έβγαλε ισε θέση βολής τον Σωτήρη κι εκείνος με πλασέ να πέτυχε το 0-1.
Στο 20’ ο Μακεδονικός ισοφάρισε με κεφαλιά του Κωστίκα, ύστερα από φάουλ του Ζαχαριάδη.
Όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Ρόβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, τρύπησε το τοίχος και  έγραψε το 1-2.
Στο 36’ σέντρα του Κουμπούρα κεφαλιά του Ζαχαριάδη από κοντά, άουτ.
Στο 40’ διπλή ευκαιρία για τα Γρεβενά, όταν  ο Μπόλος θα εκτελέσει φάουλ, η μπάλα θα φτάσει στο Ρόβα, αυτός θα σουτάρει από κοντά, θα αποκρούσει ο Βαρυτιμίδης, δεύτερος  του Ρόβα, άουτ.   
 Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πυρσός έκανε το 1-3, χάρη σε σουτ του Δούμα στο 47’.
Στο 74’ Ζαχαριάδης σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Κουμπούρα ο Αθανασόπουλος θα πέσει στη γωνία του και θα αποκρούσει.
Στο 87’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από κεφαλιά Κωστίκα, αλλά ο Παυλίδης (Ημαθίας) δεν καταλόγισε την παράβαση.

Μακεδονικός Κοζάνης  (Γιώργος Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Σαριόγλου (51’ Νικολάου), Μαντζόλας, Κωστίκας, Αργυρόπολος, Αντωνόπουλος, Ζιαζιάς, Κουμπούρας, Παπαδημητρίου (32’ Τσαμπούρης), Μαλούτας, Ζαχαριάδης (80’ Ματούλας)


Πυρσός Γρεβενών (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Ρόβας, Κοτσαντίσογλου (81’ Ζολώτας), Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μπόζιαρης, Μπόλος (51’ Ασλανίδης), Σωτήρης, Γκέτσιος, Δούμας (75’ Τσατσώνης), Κοσμίδης

Με λάθη η διαιτησία του Παυλίδη (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γιάντσης, Μαλούτας

φωτο του αγώνα 

Σχόλια