Παναργειακός Άργους Ορεστικού-Κοζάνη 2-1


Ήττα έκπληξη για την Κοζάνη
Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Κοζάνη φέτος στο Άργος Ορεστικό από τον Παναργειακό με 2-1, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς.
 Οι γηπεδούχοι, με φόρα από τον τελικό Κυπέλλου της Τετάρτης, όπου κατέκτησαν το τρόπαιο, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν δίκαια τη νίκη απέναντι σε μια Κοζάνη που παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές και αδιάφορη.

Μάλιστα, στο 6’ ο Βελλίδης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 42’ ο Βελλίδης έκανε τη σέντρα και ο Βακόπουλος με πλασέ έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατέφερε η Κοζάνη ήταν να μειώσει στο 90’ σε 2-1, με ωραίο γκολ του Κάλφα, μετά από ατομική προσπάθεια.

Παναργειακός  Άργους  Ορεστικού (Βαγγέλης Σιώμος): Σαραφιανός, Γκαγκάνας (89’ Γανώλης), Μουρατίδης, Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Γιάντος, Βελλίδης, Ιωαννίδης Γ. (82’ Τσιγαρίδας), Βακόπουλος, Καλύβας, Χαραλαμπίδης (68’ Βλαχόπουλος)

Κοζάνη (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Τσίλης, Συμεωνίδης, Ποζίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Στεργιόπουλος, Τζερεμές, Τρυφωνίδης (46’ Κουλουκίδης), Μπέμπης (46’ Τοπάλης), Λαγός (46’ Ταφαρλής)

Σχόλια

  1. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως η καλύτερη άμυνα (που μέχρι χθες όλοι μας είχαμε να λέγαμε ... και να τα αφιερώματα ... και να οι βραβεύσεις ....) νικήθηκε από την χειρότερη επίθεση ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gi ayto den phgate pote mprosta...mia zwh sthmenoi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ainte re kozanaraaaa.... Thn exises sto telos thn kardara me to gala...Tzampa ta afieromata .....apo to Argos reeee? Ntropiastikh htta eprepe na grapste kurioi edw sthn eidhsh .. mh thn kanete gargara...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδη παιζω στον Παναργειακο....δεν ηταν καθολου στημενο το ματς....
    η Κοζανη στο πρωτο ημιχρονο δε μπορουσε να αλλαξει πασα.... απ'οσο καταλαβαμε βλεποντας κ ακουγοντας...κ απο πληροφοριες....η Κοζανη εχει μεγαλο προβλημα στο οικονομικο....παικτες αδιαφοροι, εντονοι διαλογοι.....τον προεδρο της Κοζανης να κακολογει στη κερκιδα τον προπονητη....γι αυτο για κατι που δεν εχετε δει...μη βγαζετε γρηγορα συμπερασματα... και μην αδικειτε τη προσπαθεια νεαρων παιδιων κυριως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.