Αναγέννηση Πτολ/δας - Ακρίτες Κοζάνης 2-1


 Δύσκολα λύγισε την αντίσταση των Ακριτών η Αναγέννηση
Παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες για την Αναγέννηση και τους Ακρίτες. Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος, παρ' όλα αυτά και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες και κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στο 12' κεφαλιά του Βουγιούκα Γ., η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 15' μετά από σουτ του Γιαλαμίδη, η μπάλα χτύπησε στα πόδια των αμυντικών και κατέληξε στον Βουγιούκα Γ. ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την Αναγέννηση. Στο 17' ωραίο σουτ του Γιαλαμίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Πάντος.  Στο 40' μετά από εκτέλεση φάουλ και άστοχη έξοδο του Τάλη, η μπάλα μετά από πολλές κόντρες κατέληξε στον Τραπεζανλίδη και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 51' πάσα του Γιαλαμίδη στον Σίσκο μέσα στην περιοχή, αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 60' ωραίο δυνατό σουτ του Χρυσοστομίδη, αρκετά μακρυά από την περιοχή, η μπάλα όμως βγήκε άουτ. Στο 62' σουτ του Γκέκα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πάντος. Στο 69' ανατροπή του Γκέκα από τον Χρυσοστομίδη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκέκας και έκανε το τελικό 2-1 για την Αναγέννηση.

Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Γιαλαμίδης, Βουγιούκας Χ., Φαχαντίδης και Καραγκιόζης.
Από τους Ακρίτες  ξεχώρισαν οι Δουγαλής και Durnishi.

Πολύ καλός ο διαιτητής του αγώνα κ.Τσιγγένης και οι βοηθοί του κ.Τέμης και κ.Παπαδόπουλος Μ.

Αναγέννηση Πτολ/δας:Τάλης, Βουγιούκας Γ. (Καραγιάννης), Βουγιούκας Χ.,Τσόμπο, Καραγκιόζης, Γιαλαμίδης, Φαχαντίδης, Νικολάου, Σίσκου (Δαλαπάσχος),    Γκέκας, Ποζίδης (Κοκοβιάδης).

Ακρίτες Κοζάνης : Πάντος, Σαββίδης, Χρυσοστομίδης, Αποστολίδης (Τζαλαζίδης), Δουγαλής, Durnishi, Χουϊλίδης (Παπακων/νου), Τραπεζανλίδης, Πιστόλας,   Ευαγγελόπουλος, Σπυριδόπουλος (Σαμαράς).

Ρ.Αδ.

Σχόλια