ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μ. Αλ. Άρδασσας 2-1


Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΠ και πλησιάζει κορυφή
Νίκη που βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η ΑΕΠ στο γήπεδο Ξηρολίμνης επί της πρωτοπόρου ομάδα της Άρδασσας. Μια νίκη η οποία ήταν δίκαιη σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων καθόσον οι γηπεδούχοι παίξανε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο τους και πήρανε παράλληλα μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.
Παρουσία τουλάχιστον 600 φίλων του ποδοσφαίρου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο προηγήθηκαν νωρίς και έκλεισαν το ημίχρονο με 2 γκολ διαφορά.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν συντηρητικά δέχθηκαν ένα τέρμα στο 87΄και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

Φάσεις και γκολ:
3΄ ο Μετικάνος θα δώσει στον χώρο του κέντρου στο Βάλλα ωραία αυτός θα αδειάσει τον αντίπαλό του θα σουτάρει η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά ο Σαββούδης εκ νέου σουτ θα αποκρούσει ο Μπερμπερίδης αλλά το πρώτο πιστόλι της κατηγορίας (Καραγεώργος) θα βρει στόχο και με σουτ θα πετύχει το 32ο γκολ του ανοίγοντας το σκορ 1-0.
5΄ ο Σερσέμης θα δώσει έξω απ’ την περιοχή στον Δημητριάδη αυτός θα επιχειρήσει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
30΄ κόρνερ για την Άρδασσα εκτελεστής ο Σερσέμης στο πρώτο δοκάρι ο Μαυροματίδης θα σουτάρει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
37΄ ο Μπόντσας θα ελιχθεί από δεξιά θα βγάλει σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι και ο Θεοδωρίδης με άπιαστη κεφαλιά θα κάνει το 2-0.
42΄ κερδισμένο φάουλ για τους γηπεδούχους ωραία εκτέλεση απ’ τον Καραγεώργο αλλά ο τερματοφύλακας στην σωστή θέση θα πέσει και θα μπλοκάρει στη γωνία του.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα δώσουν χώρο στους αντιπάλους τους και με ξαφνικές αντεπιθέσεις θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το παιχνίδι. 48΄ ωραία ο Μετικάνος θα βρει πλάγια τον Μπόντσα αυτός θα βγάλει παράλληλα σέντρα αλλά λίγο πριν φτάσει η μπάλα στον Καραγεώργο θα απομακρύνουν οι αμυντικοί. 82΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΠ όταν ο Βάλλας θα εκτελέσει κόρνερ πιο ψηλά απ’ όλους θα πιάσει την κεφαλιά ο Φωτιάδης αλλά η μπάλα θα βρει το δοκάρι και θα περάσει έξω.
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μειώσουν στο 87΄ όταν ο Σερσέμης θα εκτελέσει κόρνερ ο Μαγούλας θα διώξει αδύναμα με τις γροθιές η μπάλα στον Νοεφυτίδη που με σουτ θα κάνει το τελικό 2-1.
 
Άριστη η διαιτησία του κ. ΚΟΕΜΤΖΙΔΗ και των βοηθών του κ. κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.
 
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς):  Μαγούλας Μπόντσας Αντάμης Σαββίδης Ζερβανταρίδης Φωτιάδης Βάλλας (90΄ Παυλίδης) Μετικάνος Σαββούδης (80΄ Τιούλης) Καραγεώργος (90+5 Βρόικος) Θεοδωρίδης

Μ. Αλ. Άρδασσας (Δημητριάδης):  Μπερμπερίδης Χαλιβόπουλος (46΄ Πισκιλίδης) Τσακαλίδης Σερέτης Σιδηρόπουλος Κωνσταντινίδης (52΄ Hoxha) Κουτσομήτρος Σερσέμης Δημητριάδης Αμαραντίδης Μαυροματίδης (46΄ Νεοφυτίδης)

Το ευχαριστώ της ΑΕΠ στον φίλαθλο κόσμο
Το ΔΣ το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ΑΕΠ νιώθουν την υποχρέωση να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ομάδας ο οποίος τους συμπαραστάθηκε δίνοντας τους ώθηση για μια σπουδαία και μεγάλη νίκη.

Σχόλια