Εθνικός Βατερού – Εορδαϊκός 2-3


Σε «βαρύ» γήπεδο, ο Εθνικός γνώρισε άλλη μια κρίσιμη απώλεια και η θέση του παραμένει επισφαλής. Στο 15΄ σέντρα του Ακριτίδη, λάθος του Παναγιώτου και με κεφαλιά ο Νίκος Λιάμης έκανε το 0-1. Στο 26΄ ο Περπερίδης απέκρουσε σουτ του Στεργίου, στο 35΄ ο Γιώργος Ιωαννίδης με σουτ εκτός περιοχής, το 0-2. Στο 49΄ ωραία προσπάθεια του Παναγιώτου, έδωσε στον Χατζηρούμπη, που έβγαλε σέντρα, απέκρουσε ο Περπερίδης και στην επαναφορά ο Νικολάου, μείωσε.
Στο επόμενο λεπτό, κούρσα του Μελισσινού, σουτ απέκρουσε ο Περπερίδης και στην επαναφορά ξανά ο Νικολάου, ισοφάρισε. Στο 70΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Τσακιλτζίδης, στο 80΄ ο Ηλίας Τσαγκαλίδης τροφοδότησε τον Ιωαννίδη, που με το αριστερό έκανε το 2-3. Παράπονα από τη διαιτησία του Δραγώγια εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.

Εθνικός Βατερού: Παπαζώης, Σαλονικίδης, Παναγιώτου (75΄ Παπαδόπουλος), Μ. Κεντεποζίδης, ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ, Τσακιλτζίδης, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Νούσιος (65΄ λ.τ. Κοντοδήμος), ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ, Μελισσινός.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Προσκυνητόπουλος (75΄ Π. Ακριτίδης), ΑΚΡ. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΛΙΑΜΗΣ, Συμεωνίδης, Αδαμίδης, ΗΛ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, Σουγιουλτζής (80΄ Νικολαϊδης), Δαλκερανίδης (85΄ Ίτσκος), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Χαϊτίδης. 

Σχόλια