Κοζάνη 2004 – Απόλλων Ακρινής 1-2


Σπουδαίο διπλό για την Ακρινή
Το πάλεψαν οι πιτσιρικάδες της Κοζάνης 2004
 Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ακρινή , μετά την εκτός έδρας νίκη της απέναντι στην νεανική ομάδα της Κοζάνης 2004 με 1-2.
Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη για τους Πόντιους που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έκαναν πολύ σημαντικό βήμα για την σωτηρία τους .

Οι γηπεδούχοι για έναν ακόμα αγώνα παρατάχθηκαν με πολύ νεανικό σχήμα και πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι απέναντι στους πιο έμπειρους αντιπάλους τους
Το ματς ήταν ποιοτικά μέτριο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου και από τις δύο ομάδες.
Η Ακρινή που είχε την υποστήριξη αρκετών φιλάθλων της μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι ήθελε πιο πολύ τη νίκη, διέθετε περισσότερο πάθος και ευτύχησε στην πρώτη επίσκεψη της στα αντίπαλα καρέ να προηγηθεί
Στο 3΄ο Βοριαζίδης Χ με ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή άνοιξε το σκορ.
Η Κοζάνη 2004 αντέδρασε και στο 20΄ο Παπανικολάου εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Σέχι αυτός έπιασε το σουτ , ο Αμπατζίδης απέκρουσε με τα πόδια , το ριμπάουντ το πήρε ο Ευθυμιάδης και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 1-1.
Το γκολ των γηπεδούχων φάνηκε να αγχώνει τους παίκτες του Ηλία Ατματζίδη που ξαναπήραν την πρωτοβουλία αλλά χωρίς καθαρό μυαλό οι προσπάθειες τους σταματούσαν έξω απο τη μεγάλη περιοχή .
Στο 37΄όμως απο μια στημένη φάση ήρθε η λύτρωση για τους Πόντιους.
Ο Τίμος Τσανακτσίδης εκτέλεσε φάουλ μέσα στη μικρή περιοχή , εκεί πετάχτηκε ο Ευθυμιάδης και με ωραία κεφαλιά ξανά έδωσε προβάδισμα στην Ακρινή 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν να προστατέψουν το υπέρ τους σκορ , πρόσεξαν πιο πολύ την άμυνα τους και τα κατάφεραν αφού δεν κινδύνεψαν σοβαρά.
Στο 54΄σουτ του Σέχι άουτ
Στο 72΄ο Βοριαζίδης Γ βρήκε τον Θαλαλαίο μέσα και πλάγια στην περιοχή ο τελευταίος έπιασε το σουτ άουτ
Στο 90΄ο Αντωνιάδης Θ έδωσε ωραία στον Βοριαζίδη Χ που σούταρε από καλό σημείο αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω απο το οριζόντιο δοκάρι .

Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Λαμπίρης, Τσατσόπουλος, Παπαντωνίου, Παπαδημητρίου, Γρίβας, Μυλωνάς, Μπακαλίδης (77’ Μαμάτσιος), Ευθυμιάδης,  Παπανικολάου (67’ Καραθανάσης), Γιαννόπουλος (48’ Σταθόπουλος), Σέχι.

Απόλλων Ακρινής (Αμτματζίδης): Αμπατζίδης, Τσανακτσίδης, Αντωνιάδης Γ. (25’ Μαυροδήμος), Κιβρακίδης, Βοριαζίδης Γ, Θαλαλαίος, Βοριαζίδης Χ., Τσαναξίδης, Βασιλάς, Ευθυμιάδης, Κυρικλίδης (74’ Αντωνιάδης Θ.).
  
Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος Μ.  

Σχόλια