ΠΑΟΚ Κοίλων – Κοζάνη 2004 3-3


 Ανοιχτό και ελεύθερο ποδόσφαιρο έπαιξαν και οι δύο ομάδες, σε αγώνα που έγινε με πολύ αέρα. Δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ Κοίλων (11΄, 38΄ Ρωμνόζογλου, το δεύτερο με απευθείας φάουλ), ισοφάρισαν με εκτελέσεις φάουλ οι Μπακαλίδης (18΄), Ευθυμιάδης (53΄). Ο τελευταίος στο 64΄ με πλασέ πέτυχε το 2-3, στο 80΄ ισοφάρισε ο Πολυχρονιάδης. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με τους Σακαλή, Ρωμνόζογλου, 2 χαμένα τετ-α-τετ είχε ο Σακαλής.Δοκάρι αλλά και  μεγάλες χαμένες ευκαιρίες είχε και η Κοζάνη 2004 με τον Μπακαλίδη, Σέχι  και Ευθυμιάδη.
Για δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ Κοίλων κάθισε ο Γιάννης Νατσιόπουλος, στη θέση του Βαγγέλη Μίχου, που παραιτήθηκε. Πολύ καλή η διαιτησία του Σωτηριάδη.

ΠΑΟΚ Κοίλων: Ζιώγας, Γρηγοριάδης (85΄ Σταυρίδης), Ματσαρίδης, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Καζαντζίδης (60΄ Πασχαλίδης), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΩΜΝΟΖΟΓΛΟΥ, Σακαλής, Αθανασιάδης, Μαρούκης.

Κοζάνη  2004: Λαμπίρης, Παπαδημητρίου, Παπαντωνίου, Τσατσόπουλος, Γρίβας, Παπαστάμκος (40΄ λ.τ. Κουνάβας-65΄ λ.τ. Γιαννόπουλος), ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ, Ράπτης (90΄ Παπανικολάου), ΠΙΛΙΚΙΔΗΣ, ΣΕΧΙ. 

Σχόλια