«Απέδρασε» ο πρωτοπόρος Μ. Αλέξανδρος με τον βαθμό από την Ακρινή - Με μια ματιά η 28η αγωνιστική της Α' κατηγορίας


"ήρωας"  ο Μπερμπερίδης  της Άρδασσας 

 «Χαρακίρι» για Ασβεστόπετρα, Βατερό
Καταγγέλουν Παπαδόπουλο στην Ασβεστόπετρα !
Επιμέλεια: Κώστας Νικολαϊδης


ΑΚΡΙΝΗ-ΑΡΔΑΣΣΑ 1-1: Με ήρωα τον τερματοφύλακα Μπερμπερίδη, ο πρωτοπόρος Μ. Αλέξανδρος «απέδρασε» με τον βαθμό από την Ακρινή.
Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Απόλλωνα, που έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά σταμάτησε στον Μπερμπερίδη. Στο 10΄ φάουλ του Τίμου Τσανακτσίδη από δεξιά και ο Γιάννης Ευθυμιάδης με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 16΄ αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Μαυροματίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και με δυνατό σουτ, ισοφάρισε, παρά την προσπάθεια του Αμπατζίδη. Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Τ. Τσανακτσίδης, Χρ. Βοριαζίδης. Καλή η διαιτησία του Ζούγρα (Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης). Η διοίκηση της Άρδασσας ευχαριστεί την Ακρινή για την άριστη φιλοξενία.

ΑΚΡΙΝΗ: Αμπατζίδης, Στ. Τσανακτσίδης, Γ. Αντωνιάδης, ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ, Γ. ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Θαλαλαίος, Χρ. Βοριαζίδης, Τ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ, Τσαβδαρίδης, Θ. Αντωνιάδης (64΄ Μαυροδήμος), ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ (75΄ Δενεσίδης).

ΑΡΔΑΣΣΑ: ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ, Πισκιλίδης (46΄ Νεοφυτίδης), Χαλυβόπουλος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σερσέμης, Τσακαλίδης, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Αμαραντίδης, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ (90΄ Ηλιάδης).
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ

ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΙΜΕΙΑ 3-1: Επέστρεψε στις νίκες ο Τιτάν, σε κρίσιμο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 8΄ κόρνερ του Ελευθεριάδη και ο Μπάκανος με κεφαλιά, έκανε το 1-0. Στο 14΄ σε φάση διαρκείας, ο Θώμος σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κωνσταντής με κοντινό σουτ το 2-0. Στο 32΄ και 57΄ το σουτ του Τσικόπουλου και η κεφαλιά του Μπάκανου αντίστοιχα πέρασαν δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 60΄ η Ελίμεια μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Κουτζιακουτζίδη (ανατροπή του Κοβάτσι από τον Κωνσταντή), αλλά στο 69΄ μετά από φάουλ του Νέστορα, ο Τσικόπουλος με κεφαλιά εδραίωσε τη νίκη του Τιτάνα. Στο 80΄ ο Ζιώγας απέκρουσε στο φάουλ του Κουτζιακουτζίδη, στο 89΄ αδράνεια της άμυνας και ο Περικλής Παπαδόπουλος σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. Καλή η διαιτησία του Καρατέρπου (Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης).

ΣΕΡΒΙΑ: Ζιώγας, Θεοδωρίδης, Μπάρα, Χρυσικός, Κωνσταντής, Λάμπρος, ΜΠΑΚΑΝΟΣ, ΘΩΜΟΣ (72΄ Λίτας), ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (78΄ Πατσικόπουλος), ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (90΄ Γαλογαύρος).
ΕΛΙΜΕΙΑ: Καρανάνος, Ρούσσης (46΄ Γιαπράκας), Νίκκολι, ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ (46΄ Λεωνιδάκης), Σιδέρης, Παπαδόπουλος, Σοφόγλου, ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ, Κοβάτσι.

ΒΑΤΕΡΟ-ΑΚΑΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 3-3: Σε ένα αγωνιώδες και δραματικό σε εξέλιξη αγώνα, ο Εθνικός έχασε τη νίκη «μέσα από τα χέρια του», ενώ η Ακαδημία πάλεψε και αποδείχθηκε «εφτάψυχη». Στο 12΄ ο Παπαρίζος έκανε μπάσιμο και εύστοχο σουτ (0-1), στο 30΄ ο Χατζηρούμπης με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο «Γ» (1-1). Στο 47΄ ο Νικολάου έπιασε την πρώτη κεφαλιά, δεύτερη ο Κεντεποζίδης και 2-1, στο 80΄ ισοφάρισε ο Παύλος Τσακνάκης. Στο 87΄ ο Στεργίου με κεφαλιά πέτυχε το 3-2, αλλά στο 89΄ κόρνερ του Παπαρίζου και ο Δημήτρης Ζιώγος ισοφάρισε. Στο 40΄ σέντρα-σουτ του Σαλονικίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.  Άριστη η διαιτησία του Καραποναρλίδη.

ΒΑΤΕΡΟ: Παπαζώης, Σαλονικίδης, Κεντεποζίδης, ΝΟΥΣΙΟΣ (70΄ Ηλίας), Ευκολίδης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Παρτάλης, Νικολάου (80΄ Παπαδόπουλος), ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ, Μελισσινός.

ΑΚΑΔ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Διαμαντής, ΚΑΤΣΙΡΗΣ, Κ. ΓΡΑΒΑΣ, Τ. Γράβας (75΄ Τσακνάκης), ΤΣΙΤΣΑΣ, Γ. Ζιώγος, Δ. ΖΙΩΓΟΣ, Μ. Μπούρτζος (30΄ λ.τ. Ώττας), Γ. Μπούρτζος, Παπαρίζος, Χάιτας (55΄ ΜΥΛΩΝΑΣ).

ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ-ΒΕΛΒΕΝΤΟ 1-2: Οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Ερμής, που λύγισε από το άγχος και τα λάθη του. Το Βελβεντό στάθηκε τυχερό στα κρίσιμα σημεία της συνάντησης και πήρε μεγάλη νίκη. Στο 20΄ κόρνερ του Μπαλτζή, ο Καλαμαράς με κεφαλιά πετυχαίνει γκολ, που ακύρωσε ο επόπτης Χ. Παπαδόπουλος, υποδεικνύοντας οφσάιντ τον… Μίμτση! Στο 22΄ ο Μίμτσης έδωσε στον Μπαλτζή, που πέτυχε γκολ και ακυρώθηκε, ξανά με υπόδειξη του βοηθού Παπαδόπουλου! Στο 38΄ σε φάουλ του Πράσσου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον αέρα, απέκρουσε ο Κεχαγιάς, όμως ο βοηθός Σωτηριάδης έδειξε σέντρα, υποστηρίζοντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή (μέσα σε νέες διαμαρτυρίες). Στο 53΄ και 58΄ ο Βαρταλάμης απέκρουσε σουτ του Καλαμαρά από ένα μέτρο και σουτ του Τσόμπο αντίστοιχα, στο 61΄ ο Μίμτσης έδωσε στον Διογένη Παπαδόπουλο, που πρόλαβε την έξοδο του Βαρταλάμη (1-1). Στο 70΄ ο Καλαμαράς πλάσαρε κι απέκρουσε ο Βαρταλάμης, στο 72΄ φάουλ του Πράσσου στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 75΄ μετά από λάθος του Σαββίδη, ο Χρυσοστομίδης «έκλεψε» και ανατράπηκε από τον Κεχαγιά, στο πέναλτι ευστόχησε ο Μανδραλής. Στο 86΄ νέες διαμαρτυρίες, όταν δε δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή Δραγώγια σε ανατροπή του Καραστογιάννη από τον Σαμαρά.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ: Το ματς τελείωσε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με τους παίκτες των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται για τις επίμαχες φάσεις. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, ο επόπτης Παπαδόπουλος τους εξύβρισε και στη συνέχεια χτύπησε δυνατά και έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων. Ακολούθησε πανδαιμόνιο για μερικά λεπτά, τα πνεύματα ηρέμησαν και στο Φ.Α. αναγράφονται οι Καραστογιάννης, Μπαλτζής. Πολλά παράπονα εξέφρασε η Ασβεστόπετρα για τη διαιτησία.

ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ: Κεχαγιάς, Χινδιρίδης (46΄ Διογ. Παπαδόπουλος), Ιωσηφίδης (60΄ Σαββίδης), Τσόμπο, Καραστογιάννης, Καραγιαννάκης, Πολιτίδης, Μίμτσης, Καλαμαράς, Φίτζιος, Μπαλτζής.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Βαρταλάμης, ΤΑΪΡΗΣ (80΄ Τσιάμης), Νατσιούλας, Σαμαράς, Μπαλάνης, ΔΕΛΗΝΙΩΤΗΣ, Διβηκέλης, Παπαστέργιος, ΜΑΝΔΡΑΛΗΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ (60΄ Τρίχας), Πράσσος (90΄ Παπαγόρας).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΑΙΑΝΗ 2-0: Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ο Εορδαϊκός κέρδισε άνετα την Αιανή με 2-0 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, απέναντι σε μια ομάδα που, αν και «καιγόταν» για βαθμούς δεν έκανε ούτε μια φάση. Στο 51΄ ο Σουγιουλτζής έκανε το 1-0, το σκορ έκλεισε με καταπληκτικό σουτ στο «παραθυράκι» ο Δούφας (88΄).
Στο 55΄ ο Σουγιουλτζής σε κενή εστία αστόχησε, ευκαιρίες έχασαν και οι Αδαμίδης (37΄), Χαϊτίδης (77΄). Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Μαρόπουλου (Τέμης- Μπισούκης).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Καραπακλίδης, Π. Ακριτίδης, Προσκυνητόπουλος (67΄ Δ. Κοντογουλίδης), Λιάμης (78΄ Δούφας), Σουγιουλτζής, Αδαμίδης, Συμεωνίδης, Δαλκερανίδης, Χαϊτίδης, Ηλ. Τσαγκαλίδης, Ιωαννίδης (58΄ Π. Τσαγκαλίδης).

ΑΙΑΝΗ: Σταμόπουλος, Χ. Βαβλιάρας, Νάνος, Κατίδης, Καραγιάννης, Αναστασίου (65΄ Φτάκας), Κοκκώνας, Καραγιώργος, Κουτσογεωργόπουλος (75΄ Πήτας), Πελέκας, Αλεξόπουλος (56΄ Αραγιάς).
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ-ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ 3-0: Σόου Καραγεώργου χθες το απόγευμα στο γήπεδο Ξηρολίμνης. Τα «πιστόλια πήραν φωτιά» και με  χατ-τρικ του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας (31 γκολ), η ΑΕ Ποντίων με ωραίο ποδόσφαιρο ικανοποίησε τους λίγους φίλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η νεανική ομάδα του Περδίκα χωρίς σκοπιμότητες έπαιξε ανοιχτά, συμβάλλοντας στο να δημιουργηθούν αρκετές ωραίες φάσεις. Ο Χρήστος Καραγεώργος σκόραρε στο 11΄ (από  προσπάθεια του Δαϊνά), στο 45΄ (με απευθείας φάουλ) και στο 54΄ (σε ανατροπή του ιδίου από τον Γ. Αρσενίδη). Καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσιμεντερίδη (Κουντουράκης, Μπαλιάκας).

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: Μαγούλας, Μπόντσας, Αντάμης, Σαββίδης,  Ζερβανταρίδης, Φωτιάδης, Δαϊνάς (50΄ Θεοδωρίδης),  Μετικάνος, Σαββούδης (80΄ Αραβόπουλος), Καραγεώργος, Βάλλας(70΄ Λ. Βρόϊκος).  

ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Αποστόλου, Φολτόπουλος, Λόφτσαλης, Σπυρίδης, Γ. Αρσενίδης, Καζαντζίδης, Κωνσταντινίδης (46΄ Παπαδόπουλος), Πεϊνούδης (46΄ Νταλάκας), Κωστικίδης (75΄ Λιάπτσης), Βλάχος, Γεωργιάδης.

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ 1-0: Δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη πήρε η Α.Ε. Κοζάνης. Η απόλυτη ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών έδειξε να βαραίνει με άγχος την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει ρυθμό. Οι κιτρινόμαυροι, που αγωνίστηκαν με πολλούς "μικρούς" στη σύνθεσή τους λόγω απουσιών, δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους αλλά πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ Κοίλων παρουσιάστηκε επίσης με πολλούς νεαρούς παίκτες κι έδειξε ότι του χρόνου θα έχει την κατάλληλη «μαγιά» στη Β' Κατηγορία, καθώς φέτος πλέον φαίνεται ακατόρθωτη η αποφυγή του υποβιβασμού. Στο 16' δυνατό σουτ του Μαντού με κατεύθυνση την εστία, βρήκε στο χέρι του Γρηγοριάδη, στο πέναλτι ευστόχησε ο έμπειρος Γιάννης Τσολακίδης (1-0). Στο 3' σουτ του Κιουλτζή στο εσωτερικό του οριζοντίου δοκαριού, «έσκασε» στη γραμμή, ενώ στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Στο 7' μπαλιά του Ρωμνόζογλου στον αμαρκάριστο Σακαλή που έφυγε μπροστά, πέρασε τον Πεχλιβανίδη κι από πλάγια σούταρε κι απέκρουσε ο Κουτσουσίμος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 82΄ σουτ του Τσολακίδη στο οριζόντιο δοκάρι. Διαιτητές: Τσιγγένης, Χονδροματίδης, Μπέλτσου.

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: Πεχλιβανίδης, Κουτσουσίμος, Κιουλτζής (46' Παπαθεοδώρου), Βητόπουλος (58' Μπαλίτσας), Μαυρόπουλος, Ντούκα, Μαλούτας, Πουλατσόγλου, Μαντώς, Τσολακίδης, Παπαϊωάννου (77' Αμπατζίδης).

ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ: Μητικάνης, Ελευθεριάδης, Γρηγοριάδης (80' Πασχαλίδης), Νατσιόπουλος (58' Μπόνιος), Μ. Παπαδόπουλος, Λαζαρόπουλος, Σακαλής, Καζαντζίδης (70' Σταυρίδης), Αθανασιάδης, Ρωμνόζογλου, Μαρούκης.

ΚΟΖΑΝΗ 2004-ΕΡΑΤΥΡΑ 0-1: Ακόμα 3 βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Εράτυρα με τη νίκη της απέναντι στην νεανική και αξιόμαχη Κοζάνη 2004. Τα δοκάρια (42΄ Γκαραγκούνης, 44΄ Κουτσώνας), η φλυαρία και η αδυναμία στην τελική προσπάθεια της Εράτυρας από τη μία κι από την άλλη το πάθος των νεαρών της Κοζάνης 2004 να παίξουν ποδόσφαιρο, είχαν ως αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως το 75΄. Τότε ο Ζαρκοδήμος έφυγε στην αντεπίθεση την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Καραμίκα που από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του μέχρι τότε ανίκητου Λαμπίρη . Καλή η διαιτησία του Κωτσίδη (Σύκος, Λαζαρίδης).

ΚΟΖΑΝΗ 2004: Λαμπίρης, Γρίβας (24’ λ.τ. Καραθανάσης), Παπαστάμκος (35’ λ.τ. Σταθόπουλος), Παπαδημητρίου, Μυλωνάς, Τσατσόπουλος, Ράπτης, Πιλικίδης, Πιτένης, Ευθυμιάδης, Σέχι.

ΕΡΑΤΥΡΑ: Θωμόπουλοε, Μούστα, Ζιάμος, Τσιόρκας, Μήλιος, Κουτσώνας (65’ Ζαρκοδήμος), Μπαλαμπάνης, Γκαραγκούνης, Λαζαρίδης, Φιλιππίδης, Καραμίκας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Σχόλια

  1. polu aera pirane oi diaitites spane portes klotsane vrizoun etsi einai otan uparxei atimorisia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως φιλε μου! Την συγκεκριμενη ομαδα απο περισυ την σφαζουν! Οπως κ αλλες ομαδες! Αντε να δουμε ποτε θα πεσει καμια τιμωρια! Μπας κ στρωσει ποτε αυτο το πρωταθλημα....

      Διαγραφή
  2. ego pou imouna sto gipedo den ida kanena diaititi na klotsa kai spai portes oute na vrizi kanena pexti.isa isa pextes tis asvestopetras na vrizoun na dinoun ironikes xirapsies.na petane faneles sta moutra ton diaititon kai na tous pane karotsaki mexri ta apoditiria..arketoi apo tous pextes tis asvestopetras molis elikseto pexnidi poulousan tsampoukades stous pextes tou velventou..pistevo an den itan psixremi oi pextes tou velventou kai antidrousan tha eixame alla..alla etsi einai xanoume ena pexnidi amesos na katagiloume tous alous kai oxi tous eaftous mas pou einai ipefthini gia tin ita..min lete varies kouventes pou den isxioun..tha sas girisoun mpoumerang

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ η σε αλλο παιχνιδι ησουν η οι παροπιδες σου ειναι μεγαλυτερες απο αυτες που φορανε τα αλογα!!! Δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου γτ δεν αξιζει με αυτα που λες!! Αν ομως εσενα σου ακυρωνε δυο καθαρα γκολ ο εποπτης θα εκλαιγες καναν χρονο!!! Επισης αυτα που εγιναν στην ασβεστοπετρα δεν εχουν ξαναγινει στο παρελθον κ γαι να γινουν υπηρχε καποιος λογος!! αν σου λεει κατι αυτο!! λεω εγω τωρα...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.