ΑΕΠ Καραγιαννίων – ΑΕ Περδίκκα 3-0


Φωτό Νίκησε και πλησίασε την κορυφή η ΑΕΠ
Σόου Καραγεώργου το απόγευμα στο γήπεδο Ξηρολίμνης. Τα πιστόλια πήραν φωτιά και με χα τρικ του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας (31 γκολ) η ΑΕΠ παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο το οποίο ικανοποίησε τους λίγους φίλους τις που βρέθηκαν στο γήπεδο νίκησε την νεανική ομάδα του Περδίκκα η οποία χωρίς σκοπιμότητες έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο και συνέβαλε και αυτή στο να δημιουργηθούν αρκετές ωραίες φάσεις στο παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ:
3΄ κόρνερ από τα δεξιά για την ΑΕΠ εκτελεστής ο Δαϊνάς η μπάλα θα φτάσει μετά από διώξιμο των αμυντικών στον Καραγεώργος ο οποίος θα σουτάρει έξω απ’ την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. 11΄ κάθετη μπαλιά του Μετικάνου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Δαϊνάς θα γίνει αποδέκτης θα βγάλει παράλληλα στο δεύτερο δοκάρι στην Καραγεώργο οποίος θα κοντρολάρει και με σουτ θα κάνει το 1-0. 16΄ υπέροχη ενέργεια του Φωτιάδη στον χώρο του κέντρου η μπάλα στον Μπόντσα αυτός θα περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα φύγει ψηλά άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία. 18΄ οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση από τα δεξιά παράλληλη σέντρα του Πεϊνούδη για τον Βλάχο αλλά ο Μαγούλας θα διαβάσει την φάση και θα μαζέψει την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον επιθετικό του Περδίκα. 22΄ ωραία κίνηση από τα δεξιά του Καραγεώργου συρτή παράλληλη σέντρα στο πρώτο δοκάρι θα διώξει ο Καζαντζίδης. 24΄ εκτέλεση φάουλ του Μετικάνου ο Αποστόλου θα μπλοκάρει. 30΄ νέο φάουλ για την ΑΕΠ απ’ τον Μετικάνο η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. 35΄ ο Σαββούδης θα επιχειρήσει δυνατό σουτ αλλά ο Αποστόλου θα αποκρούσει υπέροχα σε κόρνερ. 36΄ ο Βλάχος θα κινηθεί υπέροχα έξω και πλάγια αριστερά απ’ την περιοχή των γηπεδούχων θα αδειάσει δύο αντιπάλους του θα σουτάρει στην κλειστή γωνία του Μαγούλα ο οποίος όμως θα αποκρούσει. 45΄ ο Καραγεώργος θα προσπαθήσει να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά θα ανατραπεί από τον Φωλτόπουλο. Το φάουλ θα εκτελέσει ο παθών και με δυνατό σουτ θα κάνει το 2-0. 54΄ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι όταν ο Καραγεώργος θα μπει στην περιοχή θα δεχθεί το δυνατό μαρκάρισμα του Αρσενίδη Γ. και θα βρεθεί στο έδαφος. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο παθών και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα θα κάνει το 3-0. 67΄ φάουλ εκτελεσμένο από τον Βλάχο στη σωστή θέση ο Μαγούλας θα μπλοκάρει. Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 73΄ με το Μετικάνο που θα εκτελέσει εκ νέου φάουλ αλλά η μπάλα και πάλι δεν θα του κάνει την χάρη περνώντας ελάχιστα άουτ από την συμβολή των δοκών.
Καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗ και των βοηθών του κ. κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ και ΜΠΑΛΙΑΚΑ.

ΑΕΠ Καραγιαννίων: (Σαμαράς ) Μαγούλας Μπόντσας Αντάμης Σαββίδης Ζερβανταρίδης Φωτιάδης Δαινάς (50΄ Θεοδωρίδης) Μετικάνος Σαββούδης (80΄ Αραβόπουλος) Καραγεώργος Βάλλας( 70΄ Βρόϊκος Λ.)

Α. Ε. Περδίκκα : (Κατακαλίδης) Αποστόλου Φολτόπουλος Λόφτσαλης Σπυρίδης Αρσενίδης Ι. Καζαντζίδης Κωνσταντινίδης (46΄ Παπαδόπουλος) Πεϊνούδης (46΄ Νταλάκας) Κωστικίδης (75΄ Λιάπτσες) Βλάχος Γεωργιάδης

Σχόλια