Κοζάνη-Λευκάδια 3-1


Νέα νίκη για την Κοζάνη
Παίζει μόνη της
Σε μια ακόμη νίκη έφτασε η Κοζάνη, καθώς επικράτησε 3-1 των Λευκαδίων, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έριχνε... χιόνι!
 Οι ισορροπίες διαταράχθηκαν νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 30’, όταν ο Παναγιώτης Μισαηλίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.
Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα δεκάλεπτο, το παιχνίδι πήρε φωτιά. Στο 62’ ο Τοπάλης έκανε τη σέντρα και ο Ταφαρλής με σουτ έκανε το 1-0 για την Κοζάνη. Στο 64’ ο Λεκάκης με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για τα Λευκάδια. Στο 67’ από νέα σέντρα του Τοπάλη, ο Κουλουκίδης με σουτ έγραψε το 2-1. Στο 70’ ο Τραυλός έκανε τη σέντρα, ο Κουλουκίδης έκανε το σουτ, αλλά ο Μόσιαλος απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Ντεμιράι διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 90’ ο Τραυλός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.

Κοζάνη (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαρεβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Τσικόπουλος, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Τζερεμές, Ντεμιράι (90’ Τσίλης), Τοπάλης (86’ Μπέμπης), Παπαδόπουλος (57’ Κουλουκίδης)

Λευκάδια (Νίκος Παπανώτας): Μαλέσιος, Κοτζαχρήστος (58’ Παπαστεργίου), Λεκάκης, Πασχώνης, Μισαηλίδης Πρ., Πίττος (49’ Πέτγαζλης), Καλαϊτζίδης, Πετρίδης, Παπακωνσταντίνου, Μισαηλίδης Π., Σπυριδωνίδης (68’ Σιδηρόπουλος)

Διαιτητής: Πάνος
Βοηθοί: Κωνσταντής, Ράτζας (Γρεβενών)

Σχόλια