Πρωταθλήματα Υποδομής ΕΠΣ Κοζάνης


Έναρξη το Σ/Κύριακο 23 & 24 /03/2013 για την τελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής ενώ επαναρχίζουν μετά τη διακοπή του χειμώνα τα πρωταθλήματα Προπαιδικό και Τζούνιορ  με τα παιχνίδια της 9ης  (1ου Ομίλου )και 7ης (2ου Ομίλου) αγωνιστικής του Προπαιδικού και 9ης αγωνιστικής στους 2 ομίλους του Τζούνιορ.

Σχεδόν όλοι οι αγώνες των σωματείων ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και ΚΟΖΑΝΗ 2004 του Παιδικού Πρωταθλήματος ορίζονται να γίνουν μεσοβδόμαδα (Τετάρτη ή Πέμπτη) , κατόπιν αιτήματος των 2 σωματείων , γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται το Σ/Κύριακο με τα ανδρικά τμήματα των σωματείων τους σε Β΄ και Α΄ Κατηγορία αντίστοιχα. 

Σχόλια

  1. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΑΑΑΑΑ.... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.