Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Αποκάλυψη λίγο πριν το ΔΣ της ΕΠΟ!


Η πλέον κρίσιμη ημέρα, αυτή που όλοι περίμεναν με αγωνία, έχει ήδη φτάσει! Σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, θα τεθεί προς ψήφιση η πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, αναφορικά με τα μπαράζ ανόδου και τον τρόπο με τον οποίο θα σχηματιστούν οι 14 όμιλοι, που θα συμπληρωθούν από τις 56 πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών Ενώσεων της χώρας.

Συγκριτικά με την περσινή κατάσταση, οι διαφορές είναι ελάχιστες, ίσως και λιγότερες από ό,τι θα περίμεναν αρκετοί, μεταξύ των οποίων και οι… αισιόδοξοι παράγοντες των Ενώσεων της Αθήνας και του Πειραιά! Μία από αυτές τις διαφορές που υπάρχει στη φετινή πρόταση της Επιτροπής έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δύο ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας τοποθετούνται στον ίδιο όμιλο και όχι σε διαφορετικό, όπως είχε γίνει πέρσι.

Οι πιθανοί όμιλοι
1)Εβρος, Θράκη, Καβάλα, Ξάνθη
2)Δράμα, Μακεδονία 1, Μακεδονία 2, Σέρρες
3)Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Χαλκιδική
4)Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα
5)Ηπειρος, Θεσπρωτία, Κέρκυρα, Τρίκαλα
6)Θεσσαλία, Καρδίτσα, Λάρισα, Πιερία
7)Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα
8)Αιτωλοακαρνανία, Αρτα, Πρέβεζα/Λευκάδα, Φωκίδα
9)Αθήνα 1, Αθήνα 2, Πειραιάς 1, Πειραιάς 2
10)Κυκλάδες, Λέσβος, Σάμος, Χίος
11)Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική, Δωδεκάνησα, Κόρινθος
12)Αχαϊα, Ζάκυνθος, Ηλεία, Κεφαλληνία/Ιθάκη
13)Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία
14)Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο, Χανιά

Η προκήρυξη των μπαράζ
Πάντως, οι ημερομηνίες των μπαράζ έχουν ‘κλειδώσει’ και περιλαμβάνονται στην προκήρυξη που θα κατατεθεί σήμερα. Η 1η αγωνιστική θα γίνει στις 12/5, ημέρα Κυριακή, ενώ η 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 2/6. Η κλήρωση του προγράμματος θα γίνει στις 10/4 στις 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ οι δηλώσεις των πρωταθλητριών από τις οικείες Ενώσεις θα γίνουν μέχρι και τις 26/4.
Επομένως, η ομάδα που θα βγει πρωταθλήτρια απο την ΕΠΣ Κοζάνης {Άρδασσα η , η ΑΕΠ Καραγιαννίων) σύμφωνα με την πρόταση της τριμελούς Επιτροπής Πρωταθλήματος,θα αντιμετωπίσει την Καστοριά , την Φλώρινα και τον Καμβουνιακό Δεσκάτης )

του Δημήτρη Θεοδώρου 

Σχόλια