Εμβόλιμη αγωνιστική ... και η αγωνία , καλά κρατεί



Εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 20/03/2013 με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τις δύο ομάδες που δίνουν μάχη για τα μπαράζ ανόδου όσο και για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Η διαφορά ανάμεσα σε Άρδασσα και ΑΕΠ Καραγιαννίων έχει διατηρηθεί στους έξι βαθμούς , αφού η ΑΕΠ δεν εκμεταλλεύτηκε την προηγούμενη αγωνιστική την γκέλα της Άρδασσας {ισοπαλία στην έδρα της με Ελίμεια }αφήνοντας κι αυτή δύο βαθμούς στην Αιανή και το ενδιαφέρον στην κορυφή καλά κρατεί.
Η πρωτοπόρος Άρδασσα έχει πολύ δύσκολο έργο μέσα στην δυνατή έδρα της Ακρινής. Οι γηπεδούχοι δίνουν το δικό τους αγώνα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και το παιχνίδι θα τραβήξει πολλά βλέμματα .
Η ΑΕΠ Καραγιαννίων .δεν έχει ν περιθώρια άλλων χαμένων βαθμών .Με το μυαλό στην Ακρινή ,υποδέχεται την ομάδα του Περδίκκα που είναι βαθμολογικά αδιάφορη θα παίξει χωρίς άγχος κι αυτό σίγουρα την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.
Πολύ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται και στα πιο κάτω στρώματα της βαθμολογίας, όπου υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν το γκρουπ του υποβιβασμού και άλλες που προσπαθούν να πλασαριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να επιτευχθεί ευκολότερα η σωτηρία. Ξεχωρίζουν αναμφίβολα οι αναμετρήσεις του Εθνικού Βατερού με την Ακ. Σιάτιστας και του Ερμή Ασβεστόπετρας με το ΑΣ Βελβεντό .
Μ ε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον τα τέσσερα παιχνίδια Κοζάνη 2004 - Αναγέννηση Εράτυρας ,Εορδαϊκός - Αλιάκμων Αιανής , ΑΕ Κοζάνης - ΠΑΟ Κοίλων και Τιτάν Σερβίων - ΑΕ Ελίμεια με τους φιλοξενούμενους στα δύο πρώτα και τους γηπεδούχους στα υπόλοιπα δύο να καίγονται για  το τρίποντο.

Αγωνιστική (28η)
Τετάρτη 20/03/2013
Εθνικός Βατερού - Ακ. Σιάτιστας
Ερμής Ασβεστόπετρας - ΑΣ Βελβεντό
Εορδαϊκός - Αλιάκμων Αιανής
ΑΕ Κοζάνης - ΠΑΟ Κοίλων
ΑΕΠ Καραγιαννίων - ΑΕ Περδίκκα
Κοζάνη 2004 - Αναγέννηση Εράτυρας
Τιτάν Σερβίων - ΑΕ Ελίμεια
Απόλλων Ακρινής - Μ. Αλ. Άρδασσας
Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Βαθμολογία
Μέγας Αλ. Άρδασσας 67
Α.Ε.Π. Καραγιαννίων 61
Μακεδονικός Φούφα 53
Α.Ε. Ελίμειας 44
Α.Σ. Εορδαϊκός 2007 42
Α.Ε. Περδίκκα 40
Αναγέννηση Εράτυρας 33
Α.Ε. Κοζάνης 32
Τιτάν Σερβίων 30
Ακ. Π. Σιάτιστας 29
Α.Σ. Βελβεντό 29
Εθνικός Βατερού 28
Απόλλων 2010 Ακρινής 28
Ερμής Ασβεστόπετρας 27
Αλιάκμων Αιανής 24
ΠΑΟ Κοίλων 16
Κοζάνη 2004 7

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.