Χάρης Βοριαζίδης «ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ»




«ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ»: Μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΠ Καραγιαννίων , ο προπονητής της Αιανής, Χάρης Βοριαζίδης, τόνισε τα εξής: «Δυστυχώς εδώ και αρκετά παιχνίδια διαπιστώνουμε ότι δε μας σέβονται ως ομάδα. Εμείς πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μέχρι το τέλος, θέλουμε όμως σεβασμό από τη διαιτησία, κάτι που θεωρώ πως οφείλουν στον Αιανιώτικο κόσμο, που κοσμεί με την παρουσία του όλα τα γήπεδα του νομού και στην αγωνιστική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου».


Σχόλια

  1. Όσοι γνωρίζουν τον κύριο Βοριαζίδη σαν άνθρωπο, μπορούν να φανταστούν το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η κατάσταση, για να οδηγηθεί σε αυτή τη δήλωση! Δυστυχώς, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δεν πρόκειται να δώσουν σημασία για άλλη μια φορά, αφού δε σέβονται ούτε την προσπάθεια ενός συλλόγου που μετά από αρκετά χρόνια επανέρχεται στην Α κατηγορία, αλλά ούτε και το πλήθος κόσμου που ακολουθεί και στηρίζει την ομάδα σε κάθε έδρα, ενισχύοντας έμμεσα οικονομικά κάθε σύλλογο, ειδικά στη σημερινή δύσκολη εποχή. Δυστυχώς αυτό είναι το κατεστημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΕΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοσμος της Αιανης ΚΟΣΜΕΙ τα γηπεδα του νομου!!! Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο. Θυμαμαι περυσι ενα ματς Β Κατηγοριας με τον Μεταξα στη Ροδιανη και φετος με τον ΠΑΟΚ Κοιλων στα Κοιλα. Κοσμηματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.