Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ LIBEROVOLLEY


ΠΡΟΣ:  κ. Διαχειριστή/τρια/ες  liberovolley.gr
Κύριε/α/οι  Διαχειριστά/αί,
Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα που διατηρείτε άρθρο σας, που αφορά στον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης και το οποίο είναι παντελώς ψευδές, ανυπόστατο και προσβλητικό, τόσο για το Σύλλογό μας όσο και για την πόλη της Κοζάνης.

Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι πηγές σας (μάλλον τις υποπτευόμαστε), αλλά η δεοντολογία επιτάσσει να λαμβάνετε υπόψη σας και την άλλη άποψη, αν δεν θέλετε να εκτίθεστε. Το επίπεδό μας αλλά και η φιλοσοφία μας περί του αθλητισμού, δεν μας επιτρέπει να μπούμε στη διαδικασία απαντήσεων και επιχειρηματολογίας απέναντι στα γραφόμενά σας, αφού δείξατε ότι δεν σας ενδιαφέρει κάτι άλλο πέραν της συκοφάντησης (να μην πούμε “ξεκατινιάσματος”) του πιο ιστορικού Συλλόγου της Κοζάνης και της ίδιας της πόλης.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης αποφάσισε ομόφωνα, την έκδοση του παρόντος Δελτίου Τύπου, αφού την υπομονή και την ανοχή που δείξαμε μέχρι τώρα κάποιοι τα εξέλαβαν ως αδυναμία.
Το ποτήρι ξεχείλισε την Τρίτη 19/03/2013, όταν έκπληκτοι διαβάσαμε σε ιστοσελίδα η οποία “απ....ασχολείται” αποκλειστικά με το βόλεϊ, ένα άκρως υποτιμητικό για το Σύλλογο και την Πόλη μας άρθρο. Μάλιστα ο/η/οι αρθρογράφος/οι, αναφέρεται …σε δικαστήρια που θα γίνουν το Μάιο, σε χειραφέτηση του αποτελέσματος των εκλογών της Γενικής Συνέλευσης, σε πλήρη αποτυχία του μόλις ενός μηνός Δ.Σ. που εξαιτίας του..!! απωλέσθηκε κάθε ελπίδα για άνοδο της ομάδας (παρ΄ όλο που το Αντρικό και το Γυναικείο τμήμα είναι ακόμα πρώτα φαβορί, στα εν εξελίξει Πρωταθλήματα) και άλλα φαιδρά για το πιο ιστορικό Σωματείο της πόλης μας. Αυτός/ή/οί πήρε/αν την απάντησή του/ς!! Παράλληλα, καθημερινά φτάνουν στα αυτιά μας …συκοφαντικές για το Σύλλογο και τα μέλη του Δ.Σ. δηλώσεις, που διασπείρονται στην κοινωνία της πόλης μας, ανώνυμα και τεχνηέντως.

Σχόλια