Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Αλιάκμων Αιανής 1-0


 
Με την ψυχή στο στόμα

Σωρεία χαμένων ευκαιριών από την Άρδασσα
Είχε Σαραφίδη η Αιανή

Μία αγωνιστική απέμεινε για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης με την Άρδασσα να κρατά την πρωτιά, αλλά με μικρή διαφορά από τα Καραγιάννια , στο βαθμολογικό πίνακα.

Το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών φάνηκε στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου όπου δεν μπορούσε να βρει δίχτυα.   
Οι επιθετικοί της Άρδασσας  αστόχησαν πολλές φορές από ευνοϊκές θέσεις ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων αντέδρασε πολύ θετικά σε αρκετές περιπτώσεις.
Η Αιανή από τη μεριά της έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.  

Στο 3'ατομικη προσπάθεια του Κουτσομήτρου περνώντας δυο αντιπάλους του σουτάρει από καλή θέση και αποκρούει ο Σαραφίδης σε κόρνερ.
Στο 11'πασα του Σερσέμη στον Δημητριάδη σουτάρει και η μπάλα  καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 19'σουτ απο πολύ καλή θέση του Αναστασίου και η μπάλα λίγο άουτ.
Κλασσική ευκαιρία στο 28'εναλλαγη της μπάλας Σερσέμη – Κουτσομήτρου,  ο τελευταίος  βγάζει μια ωραία σέντρα στον Τσακαλίδηπου θα  σουτάρει από καλή θέση για να  αποκρούσει ο Σαραφίδης,  η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και κόρνερ εκτελεστής ο Σερσέμης η μπάλα φτάνει στον Κουτσομήτρο πιάνει δυνατό σουτ αλλά   μπλοκάρει   ο  Σαραφίδης.
Στο 32'ενα φάουλ για την Αιανή εκτελεστής ο Καραγιώργος, αποκρούει ο Μπερμπερίδης.
Στο 40'σεντρα του Χαλυβόπουλου από αριστερά στον Νεοφυτίδη, με το στήθος πάει να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και αυτή καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 42'μακρινη μπαλιά του Αμαραντίδη στον Δημητριάδη   περνάει έναν αντίπαλο πλασάρει τον Σαραφίδη αλλά αυτός με τα ακροδάχτυλα απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 45'τεραστια ευκαιρία για την Αιανή πάσα του Καραγιώργου στον Πελέκα που τον βγάζει τετ α τετ   πλασάρει και αποκρούει δύσκολα με τα πόδια ο Μπερμπερίδης.
Στο 46' Σιδηρόπουλος-Αμαραντίδης-Σερσέμης σουτ του τελευταίου και αποκρούει σε κόρνερ ο Σαραφίδης.
Στο 49'σε κόρνερ του Σερσέμη ο συνήθης ύποπτος με την επάνοδό του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λόγω ταυτισμού επανήλθε δριμύτερος και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Άρδασσας.
Στο 51'ο Κουτσομήρος πλαγιοκοπεί την ομάδα της Αιανής βγάζει πάσα στον Σερσέμη αυτός σουτάρει και η μπάλα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι και περνάει  άουτ.
Στο 67'Αμαραντίδης-Μαυροματίδης σέντρα του τελευταίου η μπάλα έφτασε στον Νεοφυτίδη ο οποίος ήταν αφύλακτος έπιασε την κεφαλιά και κατέληξε λίγο άουτ από το  δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 74'φοβερος συνδυασμός Κουτσομήτρου-Μαυροματίδη ο τελευταίος πιάνει ένα ευθύβολο σουτ η μπάλα λίγο άουτ απο την εστία του Σαραφίδη.
Στο 76'και πάλι ατομική ενέργεια του Μαυροματίδη περνώντας τρεις αντιπάλους απο πλάγια θέση σουτάρει για να κοντράρει η μπάλα και να καταλήξει κόρνερ.
Στο 78'ενα κόρνερ για την Αιανή  με εκτελεστή τον Καραγιώργο  κεφαλιά του Νάνου η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 87'κλασικη ευκαιρία του Αμαραντίδη σε τετ α τετ πάει να την σκάψει   πάνω απο τον τερματοφύλακα και πάλι λέει όχι  Ο Σαραφίδης.
Στο 93'πολλες εναλλαγές της μπάλας Σερσέμης-Μαυροματίδης να λέει ο ένας τον άλλο ποιος θα βάλει το γκολ και τελικά να ανακόπτουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.


Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Δημητριάδης): Μπερμπερίδης, ΠΙΣΚΙΛΙΔΗΣ, Χαλυβόπουλος (46'ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ), Σερέτης, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,Τσακαλίδης,

 ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ, ΣΕΡΣΕΜΗΣ, Δημητριάδης (90’ Χόντζας), Αμαραντίδης, Νεοφυτίδης  (80’ Ηλιάδης).


Αλιάκμων Αιανής (Βοριαζίδης): ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ!!!!, Κύρινας (46’ Φτάκας), Αραγιαάς (72’ Κουτσογεωργόπουλος),  Κατίδης, ΜΑΡΟΥΔΗΣ, Καραγιάννης,
ΠΕΛΕΚΑΣ, Νάνος, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Καραγιώργος, Τσέλιος (66’ Μπούλης)

Διαιτητής Ζούγρας
Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Σουλίδης Δ. 

Σχόλια