ΑΣ Ποντοκώμης – Αναγέννηση Πτολ/δας 1-5


Εύκολο απόγευμα σήμερα για την Αναγέννηση στο γήπεδο της Ποντοκώμης. Πολλές χαμένες ευκαιρίες , τρία δοκάρια και πέντε γκολ ήταν η συγκομιδή για τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του ομίλου.
Οι παίχτες του κ.Παπά κέρδισαν το προσωπικό στοίχημα  και έφτασαν αισίως τα εκατό γκολ. Στο 10' σέντρα ο Τσόμπο, ωραίο σουτ του Γιαλαμίδη στο δοκάρι και μετά από σύγχυση στην άμυνα της Ποντοκώμης, μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί με τον τερματοφύλακα και έβαλαν αυτογκόλ, 0-1 για την Αναγέννηση. Στο 12' σουτ του Γιαλαμίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Πατουλίδης. Στο 16' δυνατό σουτ του Φερλαχίδη έπιασε εύκολα ο Κηπουρίδης. Στο 25' το σουτ του Γκέκα βρήκε στο δοκάρι. Στο 26' ο Μυρωνίδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γκέκα και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση  ανέλαβε ο ίδιος παίχτης και έκανε το 0-2. Στο 30' ωραίο σουτ του Γιαλαμίδη έπιασε ο Πατουλίδης. Στο 31' πάσα του Γιαλαμίδη στον Νικολάου που πλάσαρε άουτ. Στο 37' σουτ του Τσαρσιταλίδη έπιασε δύσκολα ο Κηπουρίδης. Στο 40' ο Μυρωνίδης έδιωξε λανθασμένα πάνω στον Σαμαρά και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3. Στο 42' η Ποντοκώμη μείωσε σε 1-3 με τον Τσαρσιταλίδη να σουτάρει από πλάγια θέση. Στο 51' δυνατό σουτ του  Γκέκα η μπάλα βγήκε άουτ πολύ κοντά στο δοκάρι. Στο 55' τρίτο δοκάρι για την Αναγέννηση μετά από σέντρα του Γκέκα και κεφαλιά του Γιαλαμίδη. Στο 62' πάσα του Ραμπίδη στον Γκέκα και 1-4 για τους φιλοξενούμενους. Στο 73' σουτ του Κελεσίδη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κηπουρίδης. Στο 78' ο Γιαλαμίδης τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεψε, αλλά η μπάλα πήγε στον Νικολάου και έκανε το τελικό 1-5 .
Από την Αναγέννηση ξεχώρησαν οι Γκέκας, Γιαλαμίδης, Τσόμπο και Φαχαντίδης.
Από την Ποντοκώμη ξεχώρησαν οι Μιχαηλίδης και Τσαρσιταλίδης.

Πολύ καλός ο διαιτητής κ.Σωτηριάδης και οι βοηθοί του Μπέλτσου και Ιωαννίδης Β.

ΑΣ Ποντοκώμης: Πατουλίδης, Μαυροματίδης, Μυρωνίδης, Ακριτίδης Κ.(Κελεσίδης), Φερλαχίδης(Παναγιωτίδης), Ακριτίδης Σ., Μιχαηλίδης, Καλτσούνης, Τσαρσιταλίδης, Μελίδης (Αθανασιάδης), Κουϊρουκίδης.

Αναγέννηση Πτολ/δας: Κηπουρίδης, Τσακυρίδης (Ποζίδης), Τσόμπο, Φαχαντίδης, Βουγιούκας Χ.(Σίσκου), Σαμαράς, Γιαλαμίδης, Ραμπίδης (Βουγιούκας Γ.), Νικολάου, Γκέκας, Κοκοβιάδης. 


Σχόλια