Αναγέννηση Πτολ/δας – Πολυνίκης Πτολ/δας 3-2




Τι να πει κανείς γι' αυτήν την ομάδα; Τι να πει κανείς γι' αυτούς τους παίχτες; Τι να πει κανείς γι' αυτόν τον προπονητή; Τερμάτισαν πρώτοι, αήττητοι και με διαφορά 23 βαθμούς από τον δεύτερο. Η πορεία τους και μόνο σαν περίπατος μπορεί να χαρακτηριστεί. Συγχαρητήρια σε όλους διοίκηση, παίχτες και προπονητές όχι μόνο για την αγωνιστική συμπεριφορά, αλλά πάνω απ' όλα γιατί είναι όλοι τους καλά παιδιά. Για μία ακόμα φορά απέδειξαν τι αξίζουν και ότι δεν είναι τυχαία στην θέση στην οποία βρίσκονται.


Το φιλμ του αγώνα
 Στο 1' δυνατό σουτ του Γιαλαμίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στο 19' πλασέ του Αποστολίδη έσωσε πάνω στη γραμμή ο Βουγιούκας Β. Στο 20' κεφαλιά του Αργυρόπουλου έσωσε δύσκολα ο Κηπουρίδης. Στο 22' μετά από πάσα του Γιαλαμίδη, ο Σαμαράς έχασε τετ α τετ. Στο 24' πάσα του Σαμαρά στον Σίσκο και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την Αναγέννηση. Στο 36' σέντρα του Τσόμπο, δυνατό σουτ του Γιαλαμίδη λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 37' κεφαλιά του Γκέκα άουτ. Στο 50' κεφαλιά του Λυπηρίδη και 1-1. Στο 60' δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου και 1-2 για τον Πολυνίκη. Στο 70' πάσα του Σαμαρά στον Ποζίδη και με ωραίο σουτ από πλάγια θέση ισοφάρησε 2-2 για την Αναγέννηση. Στο 76' τετ α τετ του Σίσκου πάνω στον Νότα. Στο 88' πάσα του Σαμαρά στον Καραγκιόζη μέσα στην περιοχή που πρόλαβε τον Νότα και έκανε το τελικό 3-2 για την Αναγέννηση.
Όλοι οι παίχτες της Αναγέννησης ήταν εξαιρετικοί.
Από τον Πολυνίκη διακρίθηκαν οι Αργυρόπουλος, Αποστολίδης και Νότας.

Πολύ καλή η διαιτησία  του κ. Καρατέρπου και των βοηθών του Τέμη και Τσιγγένη Μ.

Συγχαρητήρια και καλή πορεία στην Α' κατηγορία.

Αναγέννηση: Κηπουρίδης, Βουγιούκας Γ. (Καραγιάννης), Βουγιούκας Χ., Κοκοβιάδης,Τσόμπο, Σαμαράς, Γιιαλαμίδης, Σίσκου (Τσακυρίδης), Γκέκας, Ποζίδης, Δαλαπάσχος (Καραγκιόζης).

Πολυνίκης: Νότας, Αργυριάδης, Μπράχος, Βαρνασίδης, Stafa, Σαπκάρης, Αποστολίδης, Λυπηρίδης, Αργυρόπουλος, Καγκελίδης (Ποκιάκης), Αδαμίδης (Καραγιαννάκος).

Ρ.Α. 

Σχόλια