Αγάπιος Γαβριηλίδης: Στόχος της Κοζάνης η Β΄Εθνική (βίντεο)


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη 24-4-13 ο πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης.
Στα κύρια σημεία της συνέντευξης ο κ. Γαβριηλίδης: 



- Συγχάρηκε και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή πορεία της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος καθώς και το Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2012-13, σε μία οικονομικά δύσκολη σαιζόν. 

- Δήλωσε ότι μοναδικός στόχος την ερχόμενη σαιζόν είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Β' Εθνική, όπως αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία και την δυναμική της Κοζάνης. 

- Ανακοίνωσε ότι το προπονητικό τιμ θα παραμείνει το ίδιο, όπως ο και ο κορμός της ομάδας, ενώ με την προσθήκη ορισμένων παικτών η ομάδα θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. 

- Ανακοίνωσε τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου με την υποστήριξη τόσο έμπειρων όσο και νέων προπονητών. Οι εγγραφές στην τμήματα υποδομής θα αρχίσουν στις 1-5-13 έτσι ώστε να υπάρξει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη της νέας σαιζόν. 

- Τόνισε ότι ευελπιστεί ότι με τη συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και άλλων φορέων θα δοθούν λύσεις στο γηπεδικό γιά τη νέα σαιζόν τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για τα τμήματα της νέας ακαδημίας.

- Κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να τιμήσει με την παρουσία του την "φιέστα ανόδου" την ερχόμενη Κυριακή 28-4-13, στις 19.00, στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Βέροια, ευχαριστώντας προσωπικά τον πρόεδρο της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης.


Σχόλια