Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης Ο νεανικός ενθουσιασμός και το πάθος δεν μπόρεσε να καταβάλλει την εμπειρία


Μετά από ένα παιχνίδι, για γερά νεύρα και παράλληλα διαφήμιση του Γυναικείου βόλεϊ, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Γ.Σ. Γρεβενών και ηττήθηκε στο τάι μπρέικ με 3-2. Όσο και να προσπάθησαν τα κορίτσια μας απέναντι σε μια καυτή αλλά κόσμια έδρα, ο νεανικός ενθουσιασμός και το πάθος τους δεν μπόρεσε να καταβάλλει την εμπειρία των Γρεβενών.
Μπορεί αντί για 3 να καρποθήκαμε μόλις 1 βαθμό, κρίνουμε όμως ότι η σημερινή παρουσία της ομάδας, θα επιφέρει πολλαπλά και πιο ουσιαστικά οφέλη στο κοντινό μέλλον. Αθλήτριες που αποδεικνύουν αγώνα με τον αγώνα ότι είναι από σκληρό μέταλλο, το μόνο που έχουν ανάγκη είναι ένα ανταγωνιστικό και δυνατό Πρωτάθλημα προκειμένου να αναδείξουν το ταλέντο και τις δυνατότητές τους.
Αποσπάσανε το θαυμασμό και το χειροκρότημα των φιλάθλων του Γ.Σ. Γρεβενών και οι οποίοι έβλεπαν ως μαγική εικόνα την απόδοση της ομάδας μας, όταν μάλιστα πριν από ένα μήνα είχαμε ηττηθεί στο ίδιο γήπεδο με 3-0, με συνοπτικές διαδικασίες.
Από την πλευρά μας ευχαριστούμε τον Γ.Σ. Γρεβενών για την άψογη φιλοξενία, το εντυπωσιακό φίλαθλο κοινό των Γρεβενών για την κόσμια συμπεριφορά του και συγχαίρουμε τους Διαιτητές, οι οποίοι πέρασαν πραγματικά ¨απαρατήρητοι¨ σε ένα τόσο οριακό και ανταγωνιστικό παιχνίδι.
Πάνω απ΄ όλα όμως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το προπονητικό τιμ και τις υπέροχες Αθλήτριές μας, για το πάθος και την προσπάθεια που βγάλανε μέσα στο παρκέ. Μας κάνετε περήφανους !!!
Το ΔΣ

Σχόλια