Παρασκευάς: Είναι θέμα... μπάτζετ!


Η φετινή χρονιά αποδείχθηκε ίσως η πιο εύκολη στην ιστορία της. Αρκετά νωρίς εξασφάλισε την άνοδο στη Γ' Εθνική, εκμεταλλευόμενη και το... ξεκαθάρισμα που έγινε, ένεκα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Εξίσου νωρίς, τηρουμένων των αναλογιών, 'κλείδωσε' την 1η θέση στον 3ο όμιλο, αφήνοντας... χιλιόμετρα πίσω όλους τους ανταγωνιστές και επίδοξους μνηστήρες της κορυφής!
Η Κοζάνη έκανε εκπληκτικό πρωτάθλημα, στηριζόμενη στην άμυνά της, η οποία δέχθηκε μόλις έξι... πλήγματα σε 20 αγώνες! Φέτος μια... χαρά τα πήγε η ιστορική ομάδα, το ερώτημα είναι ''τι γίνεται από εδώ και πέρα'' ενόψει μίας σεζόν που δημιουργεί περισσότερες απαιτήσεις. Ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Παρασκευάς, έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια: ''Εχουμε κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρο (σ.σ. Αγάπιο Γαβριηλίδη). Έχουμε βάλει κάτω κάποια πράγματα, όμως πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό. Τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί τι μπορεί να κάνει η διοίκηση και που μπορεί να φτάσει το μπάτζετ''.
Εν συνεχεία, ο 39χρονος τεχνικός αναφέρθηκε εκτενώς στις βλέψεις που υπάρχουν: ''Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που ήδη ξεκινήσαμε. Μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας και των ανθρώπων που δούλεψαν. Η ομάδα θα στηριχθεί σε παιδιά της περιοχής, ενώ θα γίνουν και δύο-τρεις προσθήκες, εφόσον βέβαια πάνε όλα καλά''. Ο Γιάννης Παρασκευάς δεν αρνήθηκε να κάνει έναν μίνι απολογισμό της περιόδου που ολοκληρώθηκε: ''Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, επιτεύχθηκε και, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο! Πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύαμε κάθε Κυριακή! Πλέον, έχουμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στο οποίο έχουμε περάσει ήδη στη β' φάση. Οπως και να 'χει, η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τα τέλη Μαϊου''.

Σχόλια