Γιώργος Τσέπουρας (Προπονητής της ΑΕ Άνω Κώμης): Κέρδος το βραβείο fair play ...



Η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας μετά από αποχή πολλών χρόνων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή με νίκη 0-1 στο Δρέπανο με τον τοπικό Ηρακλή. 
Μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και φανερή βελτίωση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, κάτι απολύτως φυσιολογικό καθώς η σεζόν ήταν αναγνωριστική με μοναδικό στόχο την  εκγύμναση των παιδιών που στην πλειοψηφία τους ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με τον αθλητισμό φέτος.

Κέρδος το βραβείο fair play που κατακτήσαμε φέτος ως ανταμοιβή της άψογης συμπεριφοράς μας εντός κι εκτός γηπέδων, κερδίζοντας έτσι το σεβασμό των αντίπαλων ομάδων, του φίλαθλου κόσμου και των διαιτητών. 
 Ακόμη μεγαλύτερο κέρδος το γεγονός ότι ένα μεγάλο χωριό με ιστορία σαν την Άνω Κώμη επανέρχεται στο παρασκήνιο και με την ανάλογη στήριξη και βοήθεια όλων για τη δημιουργία του δικού μας γηπέδου, η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον σε υψηλότερες κατηγορίες.
Σαν προπονητής της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη Διοίκηση της ομάδας και τους παίκτες μου  για  την άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά τον κόσμο μας που ήταν πάντα δίπλα μας αυτή τη δύσκολη χρονιά. 

Σχόλια

  1. Ποια άψογη συμπεριφορά εντός κι εκτός γηπέδων; Τι να ξεχάσουμε τις άσεμνες χειρονομίες του προπονητή προς τους φιλάθλους της Αγίας Παρασκευής μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Ροδιανή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.