
Στην «1η Γιορτή Υγρού Στίβου», σύνθημά μας μπορεί να είναι το εξής ένα «Έλα κι εσύ να γνωρίσεις τα αθλήματα του υγρού στίβου» αλλά τα ευεργετήματα σίγουρα θα είναι πάρα πολλά.
Στην «1η Γιορτή Υγρού Στίβου» μαθαίνουμε να κολυμπάμε, γυμνάζουμε το σώμα μας, κάνουμε νέους φίλους. Μαθαίνουμε ότι είναι σχετικό με την κολύμβηση, το water polo, τη συγχρονισμένη κολύμβηση.
Την Κυριακή 26 Μαΐου -στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας- από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από τεσσάρων ως δεκατεσσάρων ετών θα έχουν την
ευκαιρία να μάθουν, όλα όσα θα ήθελαν γύρω από τα αθλήματα του υγρού στίβου. Θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν, να κάνουν νέους φίλους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και πάνω από όλα να εκφραστούν και να ωφεληθούν μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα, την κολύμβηση.
Η «1η Γιορτή Υγρού Στίβου» αποτελεί ταυτόχρονα και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν, τα παιδιά, την προτίμησή τους για κάποιο από τα αθλήματα του υγρού στίβου έτσι ώστε να μπορέσουν, αν το επιθυμούν, να ασχοληθούν συστηματικά με αυτό.
Το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, οι Δηλώσεις συμμετοχής καθώς και κάθε είδους πληροφορία, δίδονται από τη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας 24630 80030), από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας ΔΕΛΦΙΝΙΑ καθώς και από τους προπονητές.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.