Δελφίνια: Επιτυχής η διοργάνωση της 1ης Γιορτής Υγρού Στίβου -ένθερμη η ανταπόκριση των παιδιών (βίντεο)

Με την αγάπη τους για το υγρό στοιχείο και δη για το άθλημα της κολύμβησης, να αποτελεί το καλύτερο … «σωσίβιο» που θα μπορούσαν να έχουν, δεκάδες παιδιά –αγόρια και κορίτσια ηλικίας από τεσσάρων ως δεκατεσσάρων χρονών- πέρασαν το πρωί της Κυριακής την πόρτα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας προκειμένου να συμμετέχουν στην «1η Γιορτή Υγρού Στίβου».


Μιας γιορτής που προγραμματίστηκε και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Τα παιδιά που προσήλθαν είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλα όσα θα ήθελαν γύρω από τα αθλήματα του υγρού στίβου, κολύμπησαν, έπαιξαν παιχνίδια μέσα στο νερό, δοκίμασαν τις αντοχές τους, έκαναν νέους φίλους, μοιράστηκαν εμπειρίες με τα υπόλοιπα παιδιά. Υπό την επίβλεψη και σωστή καθοδήγηση των προπονητών τους τα παιδιά φάνηκε να απολαμβάνουν στο έπακρο τη δυνατότητα που τους δόθηκε όχι μόνο να διασκεδάσουν και να μάθουν αλλά και να εκφραστούν μέσα από τις δραστηριότητες που εφαρμόστηκαν.

Αποκομίζοντας την αμέριστη χαρά και δημιουργική διάθεση των παιδιών, η Α.Κ.Α «ΔΕΛΦΙΝΙΑ», σε μία προσπάθεια να φέρει όσον το δυνατών περισσότερα παιδιά σε επαφή με το νερό, τα κολυμβητικά αθλήματα, τους χώρους του κολυμβητηρίου και στη βάση του γεγονότος που θέλει τη χώρα μας να κατέχει θλιβερή πρωτιά σε πνιγμούς, δεσμεύεται να συνεχίζει και να καθιερώνει δράσεις που εκτός από γερά και υγιή παιδιά θα έχουν και πολλά άλλα οφέλη, γενικότερα.


Αξίζουν συγχαρητήρια σε παιδιά, γονείς, προπονητές, προσωπικό και όσους συμμετείχαν στην «1η Γιορτή Υγρού Στίβου» καθώς εμπράκτως –για μία ακόμα φορά- απέδειξαν τα εκπληκτικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει η ατομική και ομαδική ενασχόληση με το ιδιαίτερα αγαπητό άθλημα της κολύμβησης.

Σχόλια