Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας – ΠΑΣ Φλώρινα 2-1 (φωτο)

Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας Ζωντανός με ανατροπή

Τις ελπίδες του για άνοδο διατήρησε ο Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας, που επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Φλώρινα.
Όλα πάντως δείχνουν ότι η άνοδος θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι όπου η Άρδασσα θα υποδεχτεί στην έδρα της τους Γουναράδες.


Προέχει όμως πρώτα το παιχνίδι εκτός έδρας την Κυριακή με τη Δεσκάτη . Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του κ. Δημητριάδη που πρέπει παση θυσία να την πάρουν για να τα δώσουν όλα μετά,στο τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία τους με την Καστοριά εντός έδρας ..
Το φιλμ του αγώνα
Στο 7' σέντρα από τον Ικατζόπουλο πιάνει την κεφαλιά ο Κεσίδης   η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 10'κοντρες στην μεγάλη της Άρδασσας δυνατό σουτ του Φουδούλη αποκρούει σωτήρια ο Μπερμπερίδης.
Στο 14'ευκαιρία με τον Δημητριάδη να τριπλάρει και τον τερματοφύλακα και την τελευταία στιγμή διώχνει την μπάλα ο Δερμιτζάκης πριν αυτή περάσει την γραμμή.
Στο 18'σεντρα του Μαυροματίδη κοντρόλ του Δημητριάδη ανενόχλητος τελευταία στιγμή τον κόβουν σωτήρια οι αμυντικοί της Φλώρινας.
Στο 25'σουτ του Ποιμενίδη έξω απο την μεγάλη περιοχή , η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 29' ήρθε το γκολ για την ομάδα της Φλώρινας όταν ο Μπαϊλιάς ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας της Άρδασσας και με ωραίο δυνατό διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-1.
Στο 33'ηρθε η ισοφάριση για την ομάδα της Άρδασσας με τον Μαυροματίδη ο οποίος με ατομική προσπάθεια σούταρε με το αριστερό στο <γάμα> της εστίας του Στόικου μέσα απο την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα και 1-1.
Στο 45'ο Χότζας εκτέλεσε το κόρνερ με συρτή πάσα προς τον Σερσέμη αυτός μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Τσιρώνη και ο διαιτητής έδειξε την βούλα του πέναλτι εκτελεστής ο  Μαυροματίδης και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 .
Στο 49'ο Μπερμπερίδης πήρε κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς στον διαιτητή.
Στο 53'σουτ του Δημητριάδη απο καλή θέση σουτάρει και διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί .
Στο 63'φαουλ για την Φλώρινα από καλή θέση η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και κατέληξε κόρνερ.
Στο 86'φαουλ απο καλή θέση για την Φλώρινα στο οποίο υπέπεσε ο Ξανθόπουλος γίνεται η εκτέλεση μια αναμπουμπούλα σε καρέ της Άρδασσας σουτ του Γυφτόπουλου και η μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 90'σεντρα του Κεσίδη κεφαλιά του Γυφτόπουλου και μπάλα κατέληξε άουτ.


Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας: Μπερμπερίδης, Ηλιάδης, Τσακαλίδης, Πισκιλίδης, Σερέτης, Χότζα (90’ Δημητριάδης Τρ.), Κουτσομήτρος (44’ Ξανθόπουλος), Ποιμενίδης (80’ Τσαγκαλίδης), Δημητριάδης Χρ., Σερσέμης, Μαυροματίδης



ΠΑΣ Φλώρινα: Στόικος, Κοτσουμήλος, Κοψίδης, Δερμιτζάκης, Τσιρώνης, Γκατζόπουλος (89’ Μήνος), Μπαϊμάς, Κεσίδης (74’ Καμάκ Ντενίζ), Γυφτόπουλος, Φουδούλης, Ρωμαίος

φωτο του αγώνα

Σχόλια