Νίκη στο ρελαντί για την Άρδασσα


Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Καμβουνιακός Δεσκάτης 2-0

Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας κέρδισε με 2-0 τον Καμβουνιακό Δεσκάτης έκανε το 2 στα 2 και πλέον πάει με τη καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Καστοριά την Κυριακή εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι που έπαιξαν χωρίς τους Αμαραντίδη και Κουτσομήτρο και είδαν και το Θεοδουλίδη να αποχωρεί τραυματίας λίγο μετά το γκολ που πέτυχε είχαν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων και πέραν των 2 γκολ είχαν 3 δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Άριστη η διαιτησία των Αναστασίου, Γκαρέλη και Γεωργίου από το Σ.Δ. Λάρισας.
Φάσεις-γκολ

Μόλις στο 11ο σουτ του Μαυροματίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοτίτσας ενώ 2 λεπτά μετά σέντρα Παπατζάμη σουτ του Κουτούλα άουτ ενώ στο 26ο ο Λαγιοκάπας Λ. βρέθηκε μόνος απέναντι στο Μπερμπερίδη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 35ο κάθετη πάσα του Δημητριάδη για τον Θεοδουλίδη που πέρασε το Κοτίτσα και με πλασέ άνοιξε το σκορ ενώ στο 41ο κόρνερ του Σερσέμη κεφαλιά του σκόρερ στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 43ο ο Μαυροματίδης έδωσε στο Θεοδουλίδη που με ένα κεραυνό στο Γ  έκανε το 2-0.
Στο 51ο το πλασέ του Μαυροματίδη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 55ο κάθετη πάσα του Δημητριάδη για το Μαυροματίδη που πλάσαρε για να αποκρούσει ο Κοτίτσας ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε ο Χαλυβόπουλος.
Στο 57ο σέντρα του Δημητριάδη κεφαλιά του Μαυροματίδη εκπληκτική απόκρουση του Κοτίτσα που ήταν και σε αντίθετη κίνηση.
Στο 67ο ο Μαυροματίδης πέρασε και το τερματοφύλακα πλάσαρε αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Πιτιλάκος και στο 72ο βολίδα του Σερσέμη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 78ο τέλος ο Δημητριάδης έκανε παράλληλη σέντρα αλλά το πλασέ του Μαυροματίδη βρήκε και πάλι το αριστερό κάθετο δοκάρι αυτή τη φορά.

Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας: Μπερμπερίδης, Ηλιάδης, Τσακαλίδης, Πισκιλίδης, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Χαλυβόπουλος (84ο Ποιμενίδης), Θεοδουλίδης (46ο Χότζα), Σερσέμης (89ο Ξανθόπουλος), Δημητριάδης, Μαυροματίδης.

Καμβουνικαός Δεσκάτης: Κοτίτσας, Παπατσάνης Λαγιόκαμπας Λ. (88ο Λιούρας Σ.), Παπακωνσταντίνου, , Πιτιλάκος, Λαγιόκαμπας Ε., Κούτουλας (79ο Τζιλινίκος), Λιάγκας, Γκουγκουγιάννης (20ο Δρομπούρας), Ντάβαρος, Δράκας.



Με 5 γκολ φιλοδώρησε τη Φλώρινα η Καστοριά
 
Καστοριά - ΠΑΣ  Φλώρινας 5-1

Η Καστοριά μπήκε  δυνατά και στο 18’  κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξανδρίδη από τον Κωφίδη.
Ο Παναγιωτίδης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Στο 27’ από κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Μπαϊρακτάρης με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ στο 35’ ο Μπορόζης με σουτ πέτυχε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, αλλά στο 68’ η Καστοριά κέρδισε και νέο πέναλτι, ίδιο με το πρώτο. Πάλι ο Κωφίδης ανέτρεψε τον Αλεξανδρίδη και πάλι ο Παναγιωτίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 4-0. Στο 71’ ο Κωφίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΣ Φλώρινα με δέκα παίκτες. Στο 80’  ο Αλεξανδρίδης πέρασε τέσσερις παίκτες και βρέθηκε σε θέση βολής, πετυχαίνοντας το 5-0.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 5-1 με τον Φουδούλη στο 89’.

Καστοριά : Μουρζίδης, Χρήστου, Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Τερέζιου, Σαββίδης (76’ Ποντίκης), Παπαδόπουλος (75’ Νιχιτσόπουλος), Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Αντωνόπουλος (72’ Μωυσιάδης), Μπορόζης.

ΠΑΣ Φλώρινα : Ναλπαντίδης, Καρακόλης (72’ Στόικος), Κωστόπουλος, Τσιρώνης, Τάσκας, Κωφίδης, Φουδούλης, Πατμάς (46’ Ράμα), Γυφτόπουλος (55’ Γκατζόπουλος), Κεσίδης, Ρωμαίος.


Τα αποτελέσματα - Βαθμολογία - Επόμενη Αγωνιστική 

2η  Αγωνιστική
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Καμβουνιακός Δεσκάτης 2-0
Καστοριά – ΠΑΣ Φλώρινα

 Βαθμολογία
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας         6
Καστοριά          6
ΠΑΣ Φλώρινα           0
Καμβουνιακός Δεσκάτης           0


Επόμενη Αγωνιστική 3η (Κυριακή 19/05)
Καστοριά – Μέγας  Αλέξανδρος Άρδασσας
Καμβουνιακός Δεσκάτης - ΠΑΣ Φλώρινα

Σχόλια