Νέα νίκη της Καστοριάς που πάει στην Άρδασσα με τον αέρα του φαβορί

Καστοριά: Παραίτηση-σοκ του Πασχάλη Δημητρίου  | onsports.gr 
ΠΑΣ Φλώρινας –  ΑΣ Καστοριάς

Με το σφύριγμα της έναρξης  του αγώνα η Καστοριά αιφνιδίασε τη Φλώρινα κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ λεπτό με τον Αλεξανδρίδη που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Καστοριάς.

Η Φλώρινα φάνηκε πως επηρεάστηκε αρνητικά από το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε,   δίνοντας έτσι στους Γουναράδες την ευκαιρία να νιώθουν ιδιαίτερα ασφαλείς και να έχουν την υπεροχή του παιχνιδιού. Την εστία του Μουρζίδη απείλησαν μονάχα μία φορά ύστερα από ένα μακρινό σουτ.

Φιλμ του αγώνα
Στο 1’  ο Αλεξανδρίδης ανοίγει το σκορ  0-1, για την Καστοριά, μετά από ωραία πάσα του Αντωνόπουλου, αιφνιδιάζοντας στην κυριολεξία την Φλώρινα.  

Στο 17’ η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αλεξανδρίδη, το δυνατό σουτ που επιχείρησε   τράνταξε το δοκάρι του  

Στο 30' ο Παπαδόπουλος με πάσα έβγαλε μόνο του τον Αλεξανδρίδη που εύκολα πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα της Καστοριάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Φλώρινα βελτίωσε την απόδοσή του και στο 57’ ο Γυφτόπουλος σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

ΠΑΣ Φλώρινα: Στόικος, Κωφίδης, Τάσκας, Δερμιτζάκης, Τσιρώνης, Γκατζόπουλος (72’ Γεωργόπουλος), Μπατμάς, Ράμα (46’ Κεσίδης), Γυφτόπουλος, Φουδούλης, Ρωμαίος (83’ Μήνος)


ΑΣ Καστοριάς: Μουρζίδης, Χρήστου, Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Τερεζίου (82’ Λίτσκας), Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης (90’ Τήλιος), Αντωνόπουλος, Μπορόζης (58’ Νιχιτσόπουλος)

Σχόλια