Κίνδυνος αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις - Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς

Λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς
Με αποβολή απειλείται η ΕΠΟ, η Εθνική ομάδα και οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με έγγραφο που εστάλη από την FIFA, λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς. Ενημέρωσε σχετικά ο Γιώργος Σαρρής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.



Με κίνδυνο αποβολής από τις τάξης της FIFA και της UEFA κινδυνεύει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και κατ' επέκταση η Εθνική ομάδα και οι σύλλογοι που έχουν κερδίσει ή θα κερδίσουν την συμμετοχή τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Ο λόγος είναι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς με τα οποία ζητούν να βγει άκυρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και να οριστεί νέο προσωρινό.
Όπως είναι γνωστό τόσο η FIFA, όσο και η UEFA δεν επιθυμούν να έχουν στις τάξης της μέλη-Ομοσπονδίες που δεν έχουν μόνιμη διοίκηση.

Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν το πρωί της Τρίτης (28/5) στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που έγινε την Δευτέρα (27/5), ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τα μέλη για το σχετικό έγγραφο που εστάλη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Στην ενημέρωσή του προς τα μέλη, ο κ. Σαρρής τόνισε πως αν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και διοριστεί προσωρινή διοίκηση, τότε αυτόματα το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποβληθεί άμεσα.

Αυτό θα έχει αντίκτυπο τόσο στην Εθνική ομάδα, όσο και σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα ή όποια άλλη ομάδα κερδίσει την συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


πηγή:tvx

Σχόλια