Παλαίμαχοι ΑΟΞ/Skoda Ξάνθη – Παλαίμαχοι Αιανής 4-2 (βίντεο - φωτο)

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ , οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ/Skoda Ξάνθη αντιμετώπισαν τους Παλαίμαχους Aιανής Κοζάνης.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρώτη φορά σε επίπεδο παλαιμάχων , με τους Ξανθιώτες να επικρατούν 4-2 και τα γκολ να πετυχαίνουν οι Δημητριάδης(3) και Μαραντάς (1) ενώ για τους παλαίμαχους Κοζάνης σκόραραν οι Μπούλης Β. και Μπούκος.

 φωτο (80) 



Για την ιστορία οι παλαίμαχοι που συμμετείχαν στο παιχνίδι ήταν οι εξής

Παλαίμαχοι ΑΟΞ/Skoda Ξάνθη: Καρκάνης, Χατζημεστής, Χατζημωυσιάδης, Δημητριάδης,Τουργαϊδης, Κριεζής, Ναβροζίδης Στέλιος, Ναβροζίδης Λάζαρος, Αβραμίδης, Φεράτ, Μαραντάς, Μουξιός, Χατζηκλεάρχου, Λαζαρίδης, Μαντζαρίδης, Κατσαρός, Κουρής, Ξανθόπουλος, Αλεξιάδης.

Προπονητής: Διαμαντής

Παλαίμαχοι Αιανή Κοζάνης: Μητσιάκος Ν. , Μητσιάκος Α. , Καρπενήσης Αθ. , Νάννος , Κοκκώνας , Μπούλης Β. , Μπούκος , Μαυροδήμος , Τζιμολάκας , Πλακούτσης , Μπούλης Εμμ. , Πελέκας , Γκουρτζιούμης Γ. , Κύρινας , Γκαραλιός , Μαυρέλης , Γκουλιάφας , Μπαλιάκας , Γκουρτζιούμης Γ. , Γκόντουρας , Μανδραβέλης , Καρπενήσης Ε. , Σιαμπανόπουλος Α. , Βαβλιάρας.

 Προπονητής: Γκουλιάφας Δημήτριος

Παραλειπόμενα
 *Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιξαν με πάθος κυνηγώντας την νίκη.
*Ο παλαίμαχος άσσος της Αιανής Κοζάνης Μαυροδήμος Σωτήρης  θυμήθηκε αρκετά πατώντας το χορτάρι του γηπέδου ΑΟΞ καθώς αντιμετώπισε αγωνιζόμενος με την φανέλα της ΑΕΚ την τοπική ομάδα σε αυτό το γήπεδο.
* Η ομάδα των παλαιμάχων της Κοζάνης μετρά 6 μήνες ζωής και αποτελείται απο γηγενείς ποδοσφαιριστές σε ένα χωριό 2.500 κατοίκων όπως είναι η Αιανή Κοζάνης.
*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δρασκέλης ο οποίος απέβαλε απο τον πάγκο της ομάδας της Ξάνθης τον Τριάντη για ανάρμοστη συμπεριφορά αλλά και τον Χατζηκλεάρχου ο οποίος όμως συνέχισε να παίζει κανονικά μέχρι το τέλος!!
*Στο γήπεδο του ΑΟΞ βρέθηκε λίγος ανάμεσα τους και οπαδοί των φιλοξενούμενων.
 *Highlight του αγώνα το ανάποδο γυριστό σουτ του Νίκου Κριεζή το οποίο απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Νίκος  Καλαϊτζόγλου
XanthiSports.gr

Σχόλια