Οικονομικό νοικοκύρεμα στο Δήμο Βοΐου.Ποια αθλητικά σωματεία παίρνουν ζεστό χρήμα

ορφανιδου
Oικονομική βοήθεια σε αθλητικά σωματεία 
Ποια σωματεία παίρνουν ζεστό χρήμα
Με νοικοκύρεμα θα συνεχίσει ο Δήμος Βοΐου και το τρέχον αλλά και το επόμενο οικονομικό έτος παρότι προεκλογικό, διαβεβαίωσε η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης. Η κα Ορφανίδου σημείωσε πως χάρη στο νοικοκύρεμα επιτεύχθηκε η αποπληρωμή του 44% των οφειλών του Δήμου έως το τέλος του 2011. Η κα Ορφανίδου όσον αφορά το συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Γιάννενα σημείωσε πως ήταν μια από τα ίδια και δεν έδωσε απαντήσεις στα οικονομικά των Δήμων τα οποία γενικώς είναι τραγικά.

Σήμερα (Τετάρτη 5/6) εν τω μεταξύ σύμφωνα με τις πληροφορίες απο τον siera fm 105,3 ξεκίνησε η ειδοποίηση των αθλητικών σωματείων που κατέθεσαν όλα τα δικαιολογητικά τους για να πάρουν από την Δευτέρα τις οικονομικές ενισχύσεις που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Βοΐου.
Πιο συγκεκριμένα τα σωματεία που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία και θα πληρωθούν άμεσα είναι, ο Α.ΜΣ. Γαλατινής, η Ακαδημία Γαλατινής, ο Μακεδονικός Σιάτιστας, η Ακαδημία Σιάτιστας, οι Μοτοσικλετιστές Σιάτιστας και η Αναγέννηση Εράτυρας.
Τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία είτε δεν έχουν προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά είτε κάποια από αυτά ενδέχεται να μην ενισχυθούν οικονομικά αν δεν έχουν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Σχόλια