Φ.Σ Μακεδονικός Κοζάνης :Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας -Συγχαρητήρια για την προσπάθεια !

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών για την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Μακεδονικός Κοζάνης συγχαίρει τους αθλητές του Γκουλιαβέρα Ν. Νούσια Ν , Λαμπίρη Ν , Κυπίρτογλου Γ, Κρικέλη Ηλ. , Κατσίκα Γ Ευαγγελόπουλο Κ Παπαδόπουλο Δ. Βούρκα Μ ., Τζελαπτσή  Αντ. αλλά και όλους τους μαθητές, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση
Το ΔΣ και όλη η οικογένεια του Μακεδονικού εύχεται στους αθλητές του και σε όλα τα παιδιά από εδώ και πέρα να πετύχουν υψηλότερους στόχους, ώστε οι σημερινοί επιτυχόντες, στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον του τόπου μας .
Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα τους σε κάθε αγώνα.
Συγχαρητήρια και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια και να γνωρίζουν ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, για επίτευξη στόχων οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Αφιερωμένο στα παιδιά …
«…Βρες χρόνο για διάβασμα-Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης
Βρες χρόνο για όνειρα-Αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τα’ αστέρια
Βρες χρόνο να γελάς-Αυτό είναι η μουσική της ψυχής
Βρες χρόνο να είσαι παιδί-Για να νοιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος…»
«Βρες χρόνο-Γιάννης Ρίτσος»

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη. Το μέλλον ανήκει σε εσάς.

Σχόλια