Με φιλικό στην Κορησό έκλεισε τη χρονιά το Βέρμιο Καρυοχωρίου

 Με φιλική αναμέτρηση στη Κορησό έκλεισε τη φετινή αγωνιστική χρονιά το Βέρμιο Καρυοχωρίου. Το παιχνίδι ήταν βραδινό και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Το φιλμ του παιχνιδιού
Μόλις στο 2ο έχουμε το πρώτο σουτ από πλευράς Καρυοχωρίου με τον Χαραλαμπιδη και το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας ενώ ακριβώς την ίδια τύχη είχε το σουτ του ίδιου παίκτη 3 λεπτά μετά.

Στο 10ο ο Μελιδης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Νταβές απέκρουσε.
Στο 49ο σουτ του Μαρκόπουλου για την Κορησό βρήκε το δοκάρι και 3 λεπτά μετά σέντρα του Γεωργιάδη από πλάγια δεξιά βρήκε τον αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή Μαρκόπουλο που με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα
Στο 66ο φάουλ του Πουλτίδη Α. βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70ο μετά από σέντρα του Τσιντού ο Αμπατσλίδης με σουτ άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα Κολάρα κάνοντας το 1-1.
Στο 73ο τέλος μετά από σέντρα του Μαρκοπούλου και σουτ του Γεωργιάδη έγινε το 2-1.

Κορησός Καστοριάς:  Κολάρας, Γάκιας , Σαμαράς, Ζάχος , Μηλιάτης , Τόλος , Μαρκόπουλος , Τσόπρας , Μελίδης , Μηλιάτης , Γεωργιαδης. Έπαιξαν ακόμα οι Κουζίνας, Σαμαράς , Μητρούλης.

Α.Σ.  Βέρμιο Καρυοχωρίου: Νταβές ,Τσιντός ,Χριστοφορίδης ,Πιριτσάους , Πουλασικίδης , Χαραλαμπίδης , Αμπατζίδης , Χατζηλιάδης , Γεωργιάδης , Πουλτίδης Α., Χαραλαμπίδης.

Η διοίκηση του Α.Σ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ θέλει να ευχαρίστηση την ομάδα της Κορησού για την άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ τους προπονητές ΣΠΥΡΟ ΜΗΛΙΑΤΗ και ΒΕΛΙΔΗ ΘΩΜΑ όπως και όλο το προσωπικό.

Με αυτό το φιλικό ξεκίνησε μια νέα εποχή και για τις δυο ομάδες που από δω και πέρα θα υπάρχει μια άψογη συνεργασία σε θέματα αγωνιστικού περιεχόμενου.

Θ.Ηλιάδης

Σχόλια