O Μπόνιος όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ- Κοίλων Αναστάσιος Μπόνιος μετά απο μια επιτυχημένη προσπάθεια επέστρεψε στην Κοζάνη γεμάτος απο χαρά και ελπίδα για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον αφού η συμμετοχή του στους επίλεκτους της Arsenal ήταν επιτυχής.
Τα σχόλια και οι κριτικές των προπονητών ήταν αυτές που τον έκαναν να χαμογελά και να βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
 Πέρασε απο ειδικό ασκησιολόγιο και με τους Advance της Arsenal έλαβε μέρος σε τουρνουά αντίπαλος με ολλανδική ομάδα και  με την  elite της Arsenal.
Εκεί έδειξε τις πολύ καλές ποδοσφαιρικές  αρετές αφού οι συμπαίχτες  και οι προπονητές, του δώσανε τα εύσημα για την τεχνική του και την ποδοσφαιρική του παιδεία.
Τώρα  περιμένοντας το επόμενο κάλεσμα για την elite  της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Arsenal, ο Αναστάσιος συνεχίζει τις προπονήσεις και περιμένοντας με αγωνία το όνειρο του να γίνει πραγματικότητα.
Στο ευχόμαστε με όλη μας την καρδία γιατί το αξίζεις!!!


Σχόλια

  1. ... ναι μεν αλλά ...
    καλά όλα αυτά αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσουν κάποιοι για προσωπικό τους όφελος να παίζουν με τα συναισθήματα των παιδιών ....
    εάν πραγματικά άρεζε κάποιος σε μια ομάδα, νομίζω πως δε θα γυρνούσε πίσω θα έμενε στα τμήματα υποδομής της ομάδας και θα δούλευε εκεί για να τον βελτιώσουν κι άλλο ... αλήθεια που είναι το ενδιαφέρον την ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ για τον Αντάμη ... γονείς ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ με τις ψυχές των παιδιών σας !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.